Aktywne Wpisy

alkoholik000 +185
źródło: temp_file3948653799342107624
Pobierz
Kupiłem klimatyzator, chciałem go postawić w pokoju bez tej rury za okno. Okazało się, że z tyłu wylatuje bardzo gorące powietrze. Mam ochotę go zwrócić. Czy istnieją klimatyzatory, które się tak nie grzeją? Przecież to absurd, że z przodu leci zimne a z tyłu gorące
#klimatyzacja #elektronika #pytaniedoeksperta #agd #upal #przemyslenia
#klimatyzacja #elektronika #pytaniedoeksperta #agd #upal #przemyslenia

@Ranger: To chyba zależy, jaki produkt rozwijasz. Jak pracujesz w firmie produktowej albo w jakimś korpo, np. banku, to przecież co najmniej setki osób codziennie z tego korzystają. Nie, żebym bronił pracę programisty (bo ogólnie mam o niej złe zdanie), ale jakaś tam namacalność tego jest, no chyba że ja jako frontendowiec patrzę na to inaczej.
Ja mam podobne przemyślenia już od dłuższego czasu siedząc w IT. Teraz zajmuje się typowo DevOpsowaniem, a to wszystko tutaj rozbija się często o języki wysokiego poziomu oraz narzędzia, które mają wspomóc te systemy no i też czuję, że efekt mojej pracy to tylko wirtualne cyferki na ekranie, których nawet nie można dotknąć, a co więcej mało kogo to interesuje.
Rozważałem wiele różnych ścieżek dalszej kariery, nawet przez myśl przewinęło
@lunaexoriens: rozwiniesz temat?
Strach aktualizować telefon/komputer/tv, bo często taka aktualizacja coś psuje, a z punktu widzenia użytkownika nie zmienia nic - tylko ludzie od security
Artykuł sprzed 6 lat
https://wiadomosci.wp.pl/warszawa/zarabial-kilkanascie-tysiecy-a-zostal-kasjerem-w-dyskoncie-wiemy-co-go-przekonalo-6326420328765057a