Aktywne Wpisy
berito 0
Czy ktoś tutaj odstawiał kiedyś #m-------a pytam się bo postanowiłem rzucić po tym jak nie mogę sobie przypomnieć co wczoraj wieczorem z #rozowypasek porabiałem i zastanawiam się czy takie dziury w pamięci zanikną czy z tym do końca życie mam się mierzyć
Jako iż nasz kochany ex rząd stwierdził, że młodzi ludzie NAPEWNO będą chcieli być rolnikami i wprowadził szereg komplikacji związanych ze sprzedażą działek rolnych to zwracam się z pytaniem do was jak ugryźć temat.
2 lata temu otrzymałem w darowiźnie piękną działke rolną o łącznej powierzchni 1,2ha z MPZP, całkiem solidna. Jest ona podzielona na 4 działki z klasą gleb od IV do VI. Oczywiście rolnikiem nie jestem, z obydwóch strony działki jest zabudowa domów, jest droga publiczna do działki są pociągnięte wszystkie media. Chciałbym ją sprzedać ale nie wiem jak za to się zabrać ponieważ obowiązuje mnie "karencja 5lat". Z WZ nie będzie problemu bo dwa domy dalej jakiś gość podzielił taką działkę i stoją już cztery chaty.
#nieruchomosci #dzialki #finanse #ekonomia #budujzwykopem
@IceShandy: Poczekaj 3 lata i sprzedaj. To nie jest porada prawna ani inwestycyjna.