Trafiłem na jakiś stary artykuł na stronie lokalnej gazety odnośnie zlotu food trucków i tak naszło mnie przemyślenie że dawno nie widziałem aby taka impreza była organizowana. Ostatnio info jakie znalazłem kiedy dana impreza była w mieście to maj 2024, a kiedyś to tych food festów, food festiwali było mnóstwo, myślę że spokojnie co dwa tygodnie, nawet w miastach po 20-30k mieszkańców. Czy u was też jest taka tendencja czy to tylko lokalnie? Co się zadziałało że nagle zrezygnowali z tej formy sprzedaży? #foodtruck #jedzenie #jedzzwykopem
@Redminek: imo bez zmian, może nie interesujesz się i po prostu nie wiesz o tym, a ja lubię takie miejsca i sobie odwiedzam, sporo też dalej stoi tak po prostu gdzieś na mieście
@Redminek Cena, jak byłem u siebie to drożej niż w lokalnych knajpach i wybór bo często na 5 czy 6 fooftruckow, połowa to burgery, ziemniaki czy pizza i że dwa z kuchni azjatyckiej czy meksykańskiej i jak już chcesz spróbować to cena odstrasza.
@Vadzior to chyba w takim razie muszą być dużo mniej promowane, kiedyś na Facebooku czy Instagramie było tego pełno, artykuły sponsorowane w lokalnych gazetach również były wykupywane, teraz cisza. Ale może rzeczywiście gdzieś stoją
#foodtruck #jedzenie #jedzzwykopem