Wpis z mikrobloga

#przegryw #pracbaza
Chcę odejść z kołchozu, bo znalazł się lepiej opłacany i bliżej.
Wrodzone #!$%@? społeczne sprawia, że danie wypowiedzenia urasta do problemu życia.
Zazdroszczę przebojowym, którzy bez cienia wahania wybierają co dla nich lepsze. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@hlyp_z_musztardo

Ja na rencie. Ale przez #!$%@? społeczne tracę mnóstwo. Np. taki absurd, że nie jadę do lokalnego sklepu tylko 15 km do miasta. A jak już w mieście jestem to czy iść do marketu czy osiedlowego - decyduje na to co daje mi lepszy komfort psychiczny aktualnie. Ehhh
  • Odpowiedz
@Blueweb: w sklepach kasy samoobsługowe to wybawienie. O ile akurat działają poprawnie.
Czeka mnie rozmowa z kierownikiem, prędzej czy później, próbuje sobie racjonalizować, że jeśli chodziłoby o zwolnienie mnie, to nikt by się nie zastanawiał czy mi się to spodoba.
A ja się przejmuję, że będą źli/niezadowoleni (,) bo odchodzę jeszcze na próbnym.
Chyba z nowej wypłaty pora odłożyć na terapię.
  • Odpowiedz
pogadane, jutro podpisuję papier.

@hlyp_z_musztardo: brawo ty. Nie ma magicznego sposobu, żeby podejmowanie takich działań było od razu proste. Ale im częściej się będziesz przełamywał i działał, tym będzie odrobinę łatwiej. Zapamiętaj, że się dało i do przodu. ()
  • Odpowiedz