Wpis z mikrobloga

via Wykop
  • 1
@CosyGrave: o nie, w armii liczącej xxx tysięcy ludzi, uformowanej z różnego przekroju jednostek, ale zjednoczonej, by bronić swojej ziemi za wszelką cenę, znalazł się ktoś ze z------m tatuażem.

proponuję Ci strajk na wykopie z tego powodu, nie pisz nic do końca wojny
  • Odpowiedz
@czy_pisiont: Nadal mam bekę z podwójnych standardów na vipoku. Marsze w Polsce złe, chodzą tam tylko faszyści, a kiedy azovy walczą i mają trupie czaszki jako tatuaże, to już git, bo walczą o swój kraj. Z szczególną dedykacją dla neuropek robiących fikołki, których nawet w cyrku nie zobaczysz.
  • Odpowiedz
Prawda jest taka, że jak na standardy państw zachodnich, neonazistów zarówno u kacapów jak i Ukraińców jest od grona w porównaniu np do Polski.

U nich wrażliwość polityczna na taką symbolikę jest znacznie mniejsza niz u nas. Ja ostatnio takie tatuaże widziałem w latach 90
  • Odpowiedz
@ZuluScout: ja pamiętam jak ci nasi ze swastykami p------------i się do mnie bo nosiłem długie włosy. Ukraińcy często używają symboli nazistowskich ironicznie, tak jak po II Wojnie Światowej motocykliści w USA używali niemieckich hełmów. Jeszcze przed wojną to tyle było u nas ludzi którzy bronili swastyki, bo przecież to słowiański wiatraczek, a teraz to ich razi.
  • Odpowiedz
@mocarny_knur: ja tam mam to w dupie tak osobiście. Nasi by mieli i też bym miał to gdzieś. Liczą się liczby na polu walki. Azova też szkalować nie będę, bo nie chce być hipokrytą wiedząc, że my mamy swój onr i jak przywrócą służbę, to niezależnie od poglądów będziemy w jednym zespole. Niesmak jest przez to co nauczyła nas historia, ale w pewnych sytuacjach poglądy muszą iść na bok ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@czy_pisiont: Ludzie są różni. Kiedyś to zwykły dres się p-----------ł o wszystko, a potem dostawał w cepę od punka jak jeszcze u nas była taka moda. To byli czasy... ( ͡° ͡°)
  • Odpowiedz
@ZuluScout ONR przy Azovie to marsz równości.
Liczą się też poglądy i idee, bo te przygłupy dostaną b--ń i mogą mieć później wpływ na politykę.
Neonazistów trzeba tępić rozpalonyn żelazem, bo sam fakt że słowianie wyznają taka ideologię jest logicznie sprzeczny i absurdalny
  • Odpowiedz
@mocarny_knur: Można sobie tak robić w czasie pokoju Miras, ale przy widmie wojny lepiej nie robić nic. Ukraina walczy od 2014 i wtedy też nie mieli wyboru, bo armia była w fatalnym stanie.
  • Odpowiedz
faszoli, nazioli czy komuchów to trzeba #!$%@?ć po równo i kropka. to, źe są fanatycznym mięsem armatnim o wysokiej wartości bojowej (jak azowcy) to jedno, ale w Polsce nie ma miejsca na te ideologie, więc brandzlowanie się do ich wyznawców jest dobitnie antypolskie.
  • Odpowiedz