@ZAKAPIOREK: i kineskopowego tv który cały wieczór jest rozkręcony na ponad połowę skali głośności, a potem "strzela" w nocy od nagrzanego plastiku czy coś.
Nie wiem, czy za gowniaka spałem tylko w takich cichych miejscach, czy na starość mózg się psuje i nie śpisz, bo na dworze pies szczęka, kot marcuje, honda bez tlumika jedzie, seba drze mordę itp itd
@ZAKAPIOREK: Ale z tym zegarem to prawda, tykał na pół chałupy.ヽ( ͠°෴°)ノ U mnie jeszcze w pamieci została trauma odczuciowa z dzieciństwa, a mianowicie zimna wilgotna pierzyna bo nie napalone w piecu.(ꖘ‸ꖘ)
@ZAKAPIOREK: i wszechobecnych komarów bo babcia mieszkała nad jeziorem I pod kołdrą w gorące lato, bo babcia nie kazała się odkrywać bo zachorujesz xDD Eh ja p------e, akurat nieznosiłem tam jeździć, dzwoniłem z domowego do mamy, żeby już po mnie przyjeżdżała
@ZAKAPIOREK mam wrażenie że sypiałeś w domu mojej babci 😳 Jak se przypomnę to dokładnie tak to wyglądało, jak czasem zostawałem u dziadków na noc to nie mogłem spać, pokój obok kuchni w kuchni włączona lodówka stara więc było słychać na pół chałupy, do tego w każdym pomieszczeniu zegar n------------y. To był jakiś dramat
U mnie jeszcze w pamieci została trauma odczuciowa z dzieciństwa, a mianowicie zimna wilgotna pierzyna bo nie napalone w piecu.(ꖘ‸ꖘ)
I pod kołdrą w gorące lato, bo babcia nie kazała się odkrywać bo zachorujesz xDD
Eh ja p------e, akurat nieznosiłem tam jeździć, dzwoniłem z domowego do mamy, żeby już po mnie przyjeżdżała
@djtartini1: no trochę ciężko się obok niego zmieścić na wąskim łóżku ( ͡º ͜ʖ͡º)
Jak se przypomnę to dokładnie tak to wyglądało, jak czasem zostawałem u dziadków na noc to nie mogłem spać, pokój obok kuchni w kuchni włączona lodówka stara więc było słychać na pół chałupy, do tego w każdym pomieszczeniu zegar n------------y. To był jakiś dramat