Wpis z mikrobloga

Nie mogę z tego jakie platfusy i kompletnie basicowi faceci mają naprawdę fajne kobiety. Widok ładnej, fajnie ubranej i szczupłej dziewczyny z jakimś gościem w ubiorze z pepco, butach z ccc za 50zł i niezadbanej fryzurze/brodzie, grubym czy skrajnie chudym jest czymś normalnym jak się wyjdzie z domu. Ostatnio na weselu gość normalnie z co najmniej otyłością I stopnia miał taką Juleczkę wysportowaną, że szkoda gadać, ale tutaj muszę przyznać, że był fajnie ubrany i zadbany jeżeli chodzi o zarost i włosy. Drugi przykład, Paczul z weszło, niski alkoholik który wygląda jak menel czy inny gimnazjalista, skinny fat, a ma jaką procę za dziewczynę, ale potem przychodzi jakiś pokemon z #przegryw i mówi, że nie ma dziewczyny przez nie taki wzrost, linię włosów, nie taką szczękę czy brak kasy na ubrania xD

Ja się więc zastanwiam dlaczego jest taka samotność wśród facetów, jak wygląd zupełnie nie ma znaczenia. Ostatnio różowa mi powiedziała, że nawet jakbym nie był wyrzeźbiony i nie chodził w niemarkowych ciuchach, to i tak by mnie kochała.
#zwiazki #bekazpodludzi #rozowepaski #niebieskiepaski
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@technojezus: Otóż sprawa wygląda następująco, CHARYZMA!! jeżeli chłop ją posiada, to jest w stanie wyrwać dobrą sztukę nie wyglądając. Znam typa co zębów nie posiada, wzrostu w sumie też, a prowadzi się z panienką 8/10
  • Odpowiedz
@technojezus Dy-na-mi-na - mówi to Panu coś??? To jest klucz do sukcesu. Dzięki niej możesz wiele nadrobić. Jak jesteś cichym spokojnym grzecznym Mireczkiem, na dodatek przeciętnie wyglądającym to koniec.

Ja jestem takim gownem, więc wiem co mówię... ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
a posiadanie kobiety to jakiś sukces?

@vanschout: nie

To raczej nieustanne tracenie czasu na pajacowanie zamiast na rozwijanie samego siebie, nie wspominając o pieniądzach.

No z mniejszą ilością czasu, to prawda, ale z kasą nie. Maciew więcej kasy, no i wydatki na życie są mniejsze, niż jakbyś sam mieszkał
  • Odpowiedz
@technojezus: Ja czasami zajeżdżam do Biedronki która jest położona obok akademików. Jak był rok akademicki to zawsze pełno było tam studenciaków którzy często robili zakupy parami (chłopak z dziewczyną). I wielu z tych chłopaków, zwłaszcza młodszych, wyglądało wręcz jak 100% przegryw, jakby dopiero co przestali rzepak kosić, a obok nich bardzo przyjemnie wyglądająca dziewczyna z sympatyczną buzią. Ci wszyscy którzy twierdzą, że żeby mieć dziewczynę trzeba być przystojnym chyba naprawdę
  • Odpowiedz
@technojezus: Dynamina, tak jak już tu zostało powiedziane, brak oporów przez poznawaniem nowych ludzi, zagadywaniem, nie przejmowanie się tym co ludzie powiedzą nt. tego co ja mówię, uważanie się za nienudnego faceta I tak można wymieniać. Jak się to ma, to spokojnie będąc przeciętnym jak większość ludzi, można być w związku.
Większość wykopków (w tym ja) tego nie ma i stąd ekstrapolowanie, że wszyscy przeciętni faceci są do niczego.
  • Odpowiedz
@vanschout Jak jesteś dynamiczny to nie musisz odstawiać szopki dla kobiety, bo dla Ciebie to wtedy naturalne zachowanie. I kobiety same lgna do Ciebie naturalnie.

Smieszny jest ten cały "samorozwój" tylko po to by na siłę olać kobiety, by pokazać im jaki to jesteś silny i niezależny samiec jesteś.

Jak jesteś zajebisty to same lgna do Ciebie. Jak jesteś c-----y to wymyślasz sobie cope typu "samorozwój mordo! Wszystkie laski to k---y!
  • Odpowiedz