Wpis z mikrobloga

Każdy kto godzi się na pensję poniżej 5000 złotych netto miesięcznie w 2024 roku po przepracowanych 180 ustawowych godzinach przyczynia się do wspierania współczesnego niewolnictwa. Lepiej popełnić #s---------o niż dawać się tak wykorzystywać. Zapraszam do dyskusji. Siła moich argumentów jest prosta - siła ego. #neet #praca #depresja #przegryw
  • 101
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AlboGruboAlboFcale2009 widlaki coś pięknego, ja uwielbiam jeździć. Nie ma nic złego tylko trzeba trafić na firmę gdzie normalnie płacą i nie jebiesz na akord xD polecam udt zrobić w c--j. Przez pośredniak można za frajer i jeszcze płacą pare stówek za kurs. Wysoki skład też spoko, no nie miałem szczęścia z pieniędzy do tej pory. U mnie w mieście 50% mieszkańców ukraińcy i z----------ą poniżej minimalnej to po co płacić więcej
  • Odpowiedz
@sznur_z_powylamywanymi_suplami: przynieś, wynieś, pozamiataj, ale też mozesz mieć łatwo, ot tak, mi pewna osoba podsunęła temat, chyba kobieta z takiego domu z klasy robotniczej również chyba jeździ na budowie sobie po to, aby budowlańców żeby nie chlali, jednakże w ogóke w tym wpisie moim mało jest konkretów, deweloper na przeciwko mojego domu dwa domostwa buduje, tyle
  • Odpowiedz