Wpis z mikrobloga

@upodlator: Jako fan BMW i Porsche (moim dream carem jest Carrera GT), mam mieszane uczucia. Myślę, że zrobi cię niejeden sebastian w podkręconej M-ce i mati w elektrycznym odkurzaczu, a ten samochód nie wygląda jakoś tak, że człowiek ma ochotę się odwrócić, czy dłużej popatrzeć na światłach. Laski pewnie też myślą, że to wypierdziany porszak warty max 50k. Ja bym już wolał podkręconą Giulię GTAm.
b_oski - @upodlator: Jako fan BMW i Porsche (moim dream carem jest Carrera GT), mam m...

źródło: 2021-alfa-romeo-giulia-gtam-952-7

Pobierz
  • Odpowiedz
@upodlator Ładne. Chciał bym się takim przejechać. Miałem BMW E60 z dwustoma końmi i szło według mnie jak burza ( ͡° ͜ʖ ͡°) a co dopiero robi 500koni i 800nm to już sobie mogę tylko wyobrazić. Pozazdrościć furki Mirek! ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
za krotkie zycie na rozsadne wybory

@upodlator: pięknie ujęte <3

Gratuluje wyboru, wszystkie Turbo, to imho najlepsze Prosiaki ^^

No i niezmiennie bede twierdził, że są samochody i jest Porsche. U nich te konie jakoś lepiej wykarmione i czasami na papierze parametry nie wyglądają spektakularnie, ale zbierają się niesamowicie i tłuką te wszystkie C63AMG czy M3 jak chcą :D
  • Odpowiedz
@upodlator: gratki i zazdro :) jedna z ładniejszych generacji, o bardzo klasycznym wyglądzie. Chętnie bym sobie taką sprawił w przyszłości, chociaż 964 chyba bardziej 964, a najbardziej to 930 :)
Problem będzie tylko z miejscem w garażu i z przekonaniem żony ;)
Taki mój garaż marzeń to 992 jako daily i weekendowo 930 i 964 albo 997.
Gratki raz jeszcze!
  • Odpowiedz
Jako fan BMW i Porsche (moim dream carem jest Carrera GT), mam mieszane uczucia. Myślę, że zrobi cię niejeden sebastian w podkręconej M-ce i mati w elektrycznym odkurzaczu, a ten samochód nie wygląda jakoś tak, że człowiek ma ochotę się odwrócić, czy dłużej popatrzeć na światłach. Laski pewnie też myślą, że to wypierdziany porszak warty max 50k. Ja bym już wolał podkręconą Giulię GTAm.

@b_oski: Ale on to kupił dla
  • Odpowiedz
Myślę, że zrobi cię niejeden sebastian w podkręconej M-ce i mati w elektrycznym odkurzaczu, a ten samochód nie wygląda jakoś tak, że człowiek ma ochotę się odwrócić, czy dłużej popatrzeć na światłach.

@b_oski: niby tak, ale z drugiej strony, takiego auta nie kupuje się żeby robić Sebastianów na światłach, tylko dla czystego funu z jazdy.
Myślę też, że sporo ludzi się jednak obróci na światłach. Ja kręcę łbem za każdą
  • Odpowiedz
  • 4
@piotrow dziekuje

Z 964 trzeba sie spieszyc, bo ceny p--------i do konca xd sam planuje w przyszlym roku. Marzeniem do spelnienia przed 40stka jest mieć to 964 i zrobić z niego RWB
  • Odpowiedz