Aktywne Wpisy
aegypius +475
Czy ten naród już totalnie zdziczał i pozbył się jakichkolwiek przejawów człowieczeństwa i rozumu?
Pamiętam 1997 i powódź (jako obserwator, nie uczestnik):
- ludzie brali sprawy w swoje ręce, bo rząd był jak dziecko we mgle
- wędkarze przyjeźdżali ze swoimi łódkami
- właściciele składów budowlanych dawali piasek
Pamiętam 1997 i powódź (jako obserwator, nie uczestnik):
- ludzie brali sprawy w swoje ręce, bo rząd był jak dziecko we mgle
- wędkarze przyjeźdżali ze swoimi łódkami
- właściciele składów budowlanych dawali piasek
lukas12x +72
#pokazauto #samochody
@hyperlink kieruje nimi to, że nie są żałosnymi psimi wentylami jak ty. Nieudaczniku co pewnie fabią jeździ i patrzy jak mu samce kobietę trzaskają xD
A dla OP gratki fajnego auta!
@upodlator:
Powiedz mi ile km rocznie tym wyjeżdżasz / planujesz? Mam w planie kupić jakąś zabawkę i ciekawi mnie trwałość, ponoć jakieś problemy miały z cylindrami.
Rocznie mysle ze max 10k
@upodlator: pięknie ujęte <3
Gratuluje wyboru, wszystkie Turbo, to imho najlepsze Prosiaki ^^
No i niezmiennie bede twierdził, że są samochody i jest Porsche. U nich te konie jakoś lepiej wykarmione i czasami na papierze parametry nie wyglądają spektakularnie, ale zbierają się niesamowicie i tłuką te wszystkie C63AMG czy M3 jak chcą :D
Gratuluje autka
Problem będzie tylko z miejscem w garażu i z przekonaniem żony ;)
Taki mój garaż marzeń to 992 jako daily i weekendowo 930 i 964 albo 997.
Gratki raz jeszcze!
@b_oski: Ale on to kupił dla
Napisałeś gościowi, ze kupił ulepa, a później udajesz, że zainteresowany jesteś. Weź usuń konto malkontencie
@b_oski: niby tak, ale z drugiej strony, takiego auta nie kupuje się żeby robić Sebastianów na światłach, tylko dla czystego funu z jazdy.
Myślę też, że sporo ludzi się jednak obróci na światłach. Ja kręcę łbem za każdą
Z 964 trzeba sie spieszyc, bo ceny p--------i do konca xd sam planuje w przyszlym roku. Marzeniem do spelnienia przed 40stka jest mieć to 964 i zrobić z niego RWB