Aktywne Wpisy
magiol +15
Myśle nad autem do 40k zł, zależy mi na tym aby było dość młode (mam dosyć jeżdzenia gruzami powyżej 12 lat) co byście mi polecili?
Mam na oku KIA venga z rocznika 2017/2018 czy ktoś na te auto i mógłby napisać kilka słów o tym samochodzie
#kia #motoryzacja #samochody #pytaniedoeksperta #kiciochpyta
Mam na oku KIA venga z rocznika 2017/2018 czy ktoś na te auto i mógłby napisać kilka słów o tym samochodzie
#kia #motoryzacja #samochody #pytaniedoeksperta #kiciochpyta
KingaM +27
Aaaaaa, już naprawdę nie wytrzymuję i czuję, jakby nie dało się uciec z własnej głowy. Zawsze myślałam, że jestem stabilna, ale okazuje się, że wszystko ma swoje granice – moje ego jest teraz w rozsypce, nie spałam prawie nic, a czeka mnie jeszcze harówka. Mam dość tego stanu, serio.
Zawsze myślałam, że jestem silna albo przynajmniej normalna, ale teraz widzę, że bez pomocy specjalisty chyba sobie nie poradzę. I to ja –
Zawsze myślałam, że jestem silna albo przynajmniej normalna, ale teraz widzę, że bez pomocy specjalisty chyba sobie nie poradzę. I to ja –
*Polityczna ekipa Tuska nigdy nie miała rozbudowy polskiej armii wśród swoich priorytetów
*Hipokryzja Tuska ws.Polityki obronności
*Tusk nie wpuszcza na swoje konferencje dziennikarzy republiki ale rosyjskiego szpiega-owszem
*Polacy bardzo dobrze oceniają rozbudowę Polskiej armii,być może stąd zmiana tonu Tuska-choc nie wiadomo na ile jest prawdziwa
*Wiarygodność Tuska i ochrony granic jest co najmniej wątpliwa
*Hipokryzja Tuska ws.Polityki obronności
*Tusk nie wachał się krytykować zakupów dla wojska
*Drozyzna Tuska drenuje kieszenie Polaków
*Energetyka atomowa wydawała się jedyna inwestycja z której rząd Tuska nie zrezygnuje-Tymczasem nawet ona mu przeszkadza
JEŚLI TO PRZECZYTAŁEŚ TO GRATULUJĘ I WSPÓŁCZUJE ZARAZEM
To są informacje z pasków TV Republika od godziny 10-14 z dzisiaj 16.07
Wylapałem tylko te z "TUSK" w opisie
Jakby cytować wszystkie to 90 % to tania propaganda dla ludzi gorzej sytuowanych intelektualnie którzy wierzą że świat się rozpada bo w Polsce jest nowy rząd
Jeśli ktoś stawia znak równości pomiędzy tym co podawane jest w TVN,TVP i w Polsacie to ma problem bo to nie jest nawet w minimalnym przybliżeniu taki ściek jaki jest w republice
Osobiście uważam że PiS przegrał wybory głównie przez TVP Info
A teraz uważam że nie wygra już żadnych przez Tv republika
#polityka #sejm #bekazpisu #bekazprawakow #bekazkatoli #pis #4konserwy #tvrepublika #tvn #polsat
Zdecydowanie lepszą robote robi Kanał Zero gdzie subtelnie jest serwowany przekaz, że mimo wszystko lepszy PiS
( ͡º ͜ʖ͡º) najlepsze jak zacznie sie wypowiadać kowalski i gadać o UBckich agentach itp
A Ksysiu ma zdobyć ludzi na boku łagodniejszym przekazem, co mu się nawet udaje i co ciekawe nie rusza Republiki, a przecież tam by mógł kilka filmów nagrać o manipulacji i propagandzie na wzór rosyjski a jakoś temat omija, za to nagle teraz po zmianie władzy tvp go zainteresowało i aż musiał o tym nagrać...
@eleganckichlopak: KRRiTV nie stoi wyżej od Sejmu. Można uchwalić ustawę o skróceniu kadencji i po makale. Tak, że daję tej instytucji w obecnym składzie najwyżej rok.