Aktywne Wpisy

Minieri +83
Jak w każdą niedzielę czy święto o tej porze, przed otwarciem Żabek, odwiedzają mnie głównie mnisi z zakonu Menelitów. Dwóch panów wzięło sobie po 4paku Żubra. Ich pragnienie poczułem gdy podeszli do kasy, otworzyli usta i zaczęli mówić. Nie oceniam, a jako że lubię sprawiać ludziom radość to powiedziałem im że jak wezmą na 1 paragonie zamiast płacić osobno to drugi 4pak będzie za pół ceny. Ich radość najlepszym rozpoczęciem mojego dnia.

sylwke3100 +10
Jechanie TLK Wydmy w kierunku morza lub odwrotnie to inaczej otwarcie portalu do dawnych czasów.
Stare wagony przedziałowe 8 osobowe, klimy czy jakiegoś USB / gniazdek brak, sranie na tory czy pompka na wodę w wc. Dla klimatu możemy podziwiać różne komunikaty po czesku czy otwieranie drzwi które potrafi każdego siłacza zniszczyć ( ͡º ͜ʖ͡º)
Tutaj nocne mijanie się TLK Wydmy na stacji Kraski.
#podroze
Stare wagony przedziałowe 8 osobowe, klimy czy jakiegoś USB / gniazdek brak, sranie na tory czy pompka na wodę w wc. Dla klimatu możemy podziwiać różne komunikaty po czesku czy otwieranie drzwi które potrafi każdego siłacza zniszczyć ( ͡º ͜ʖ͡º)
Tutaj nocne mijanie się TLK Wydmy na stacji Kraski.
#podroze
źródło: temp_file2128999868648940575
Pobierz

@CrazyZdzich: a co masz coś przeciwko żydom antysemito? żydem jest ten kto żydem się czuje