Aktywne Wpisy
Jarek_P +586
Właśnie z przeproszeniem, po wykopowemu mówiąc, jebłem. Od jakiegoś czasu w mojej okolicy pojawiają się liczne billboardy reklamujące nowe osiedle. Francja elegancja, inwestycja ze słowem "rezydencja" w nazwie, wizualizacja jak poniżej widać, z ogłoszeń w internetach wynika, że mieszkania w cenie po milion za czteropokojowe 88m2 z ogrodem 150m2
Elegancko i ekskluzywnie, c'nie? No to, kurna, poczekajcie na kolejne zdjęcia :D
#patodeweloperka #budownictwo
Elegancko i ekskluzywnie, c'nie? No to, kurna, poczekajcie na kolejne zdjęcia :D
#patodeweloperka #budownictwo
okoboji +242
Posłuchałem wywiadu z Rafałem Sonikiem w "Biznes Klasie" i to co tam jest opowiadane to jest jawny żart z słuchacza xD
Rafał Sonik twierdzi, że na przełomie lat 80/90 miał 23 lata i wtedy już dorobił się domu handlowego w centrum Krakowa (chodzi o Elefanta koło Bagateli). Ale to nic.
W wieku 25 lat wprowadził do Polski sieć McDonalds. Mc dał warunek wkładu 10 milionów dolarów (na początku lat 90!!), co zrobił Sonik? Wraz
Rafał Sonik twierdzi, że na przełomie lat 80/90 miał 23 lata i wtedy już dorobił się domu handlowego w centrum Krakowa (chodzi o Elefanta koło Bagateli). Ale to nic.
W wieku 25 lat wprowadził do Polski sieć McDonalds. Mc dał warunek wkładu 10 milionów dolarów (na początku lat 90!!), co zrobił Sonik? Wraz
Po 5 godzinach od zamknięcia biura dostałem badania. Chyba telefony gdzieś ruszył
Link: https://easyupload.io/q32o43
#nieruchomosci
Co za ch uje...
@kdgc: tak jest w większości ankiet chyba.
Mnie bardziej ciekawi dlaczego badania i ststystyki takiego wsparcia maja limit wieku. Jak do 35 r.z. nic nie kupisz to przestajesz być brany pod uwagę.
Komentarz usunięty przez autora