Wpis z mikrobloga

Jak widać Mex, którego krytykiem niegdyś byłem nauczył się życia na nowo i teraz podróżuje dostojnie. Jeździ sobie po kraju i po świecie, zabiera na prom auto, by tam podróżować i zwiedzać. No to mi się podoba. A co taki pokraka z Grajewa ma poza sprawami sądowymi? Łukaszek wam lajta z auta nie POprowadzi..

To co Meksykano pije czy nie pije?

No odpala te żebrolajty, mąci, kłóci się i czeka na wpłaty zamiast zająć się byciem ojcem, to jest ojcem nieudacznikiem i żebrakiem.
On chciałby ludzi prostować... Barneja o 30 lat staszego i Meksykana. A jakie atuty posiada Łukaszek? Dlaczego udaje, że nie pije i nie może nawet dostojnie piwa w parku otworzyć?

Brawo dla MEXICANO i jak widać jak się bardzo chce zmienić własne życie o 180 stopni, to MOŻNA.

A Wy co tam POsępne czerepy? Pochwalcie się czymś poza wylewaniem tu rzygowin

#kononowicz #patostreamy #zyjemywchorejkapitalistycznejdystopii #mexico #meksykaniec #podroze
pyczasty - Jak widać Mex, którego krytykiem niegdyś byłem nauczył się życia na nowo i...

źródło: DON MEX

Pobierz
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@pyczasty: Byłem ostatnio w "chińczyku" coś zjeść. Zamówiłem sajgonki i zupę. Nagle wchodzi Olgierdano, nastała cisza, ludzie patrzą a on powiedział:
-ryż z kurczakiem słodko kwaśny poproszę
Pracownik się ukłonił, powiedział, że p--o i obiad na koszt firmy. Z głośnika poleciała Iława Entertainment (Ludzie krzyczeli: "OLO OLO OLO!, #!$%@?Ć SRAWKA K***E"), Łukasz podpisywał też autografy bo podchodzili robić sobie zdjęcia.
A ty co osiągnąłeś? Pochwal się nam.
  • Odpowiedz
  • 0
@StarozytnyWarmianin: No widzisz. Po co takie wypominki? Jeszcze raz i cie wyproszę, bo inteligencją nie brylujesz.. Czy ja piszę coś o twojej matce?

Nosił wilk razy kilka. Pamiętaj Brylanciku, Mi twój wpis zwisa. Inakszej byłoby gdybyś mi to przeliterował prosto w pysk.
  • Odpowiedz
  • 1
@StarozytnyWarmianin: Chcesz tu być czy potrzebujesz zesłania do Hadesu?
Ja rozumiiałabym gdybyć miał coś ciekawego do wyartykuowania tutaj. A ty jakieś g---o wrzucasz i próbujesz mnie obrażać w taki prymitywny sposób. Po co ci to?
  • Odpowiedz