Wpis z mikrobloga

#famemma #polskiyoutube

Tak dla przypomnienia a propo niedawnej rozprawy sądowej Dubiela:

Wiecie co mnie najbardziej śmieszy? Zwyrol ograł tych cymbałów jak małe dzieci. Żaden z ziomków Dubiela nie złoży fałszywych zeznań (A te śliskie środowisko by zrobiło coś takiego bez skrupułów) bo każdy będzie się bał że zwyrol wyciągnie z d--y jakieś nagrania xD A nagrodę największego obsrańca zdobywa Boxdel który na zdanie "Olbrzym idzie" popuszcza w nagawkę i pewnie jest niewiarygodnym świadkiem jako że chciał dojechać Wardęgę no i fakt że Wardęga coś jeszcze ma na niego co nie opublikował.

Boxdel, potężny włodarz, milioner i jeden z bardziej rozpoznawalnych person daje sobą pomiatać przez zboczonego brudasa w sandałach, a to wszystko przez swój idiotyzm. Wyobraźcie sobie, że macie kilkadziesiąt milinów, zajebistą chatę, sportowe auta, pasywny dochód, insta modelki do was wypisują wszyscy was znają a za razem boicie się śmierdzącego sąsiada "Miecia" mieszkającego w drewnianej lepiance bo ma na was brudy które sami na siebie sprowadziliście ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Golas dobrze wiedział, że nie należy spoufalać się z tym środowiskiem (I nawet mam wrażenie, że na chwilę obecną Golas nie trzyma nawet z Baxtonem, a do jakiegokolwiek kontaktu są zmuszeni przez Fame i to, że są wspólnikami). Za chłopem nie ciągnie się żaden gnój itd. Co najwyżej ktoś pośmieszkuje z Golasa i tyle.
ElementalX7 - #famemma #polskiyoutube

Tak dla przypomnienia a propo niedawnej rozpra...

źródło: baxdon

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 7
@ElementalX7 Mnie cały czas zastanawia dlaczego ktoś chce robić z boxdelem jakiekolwiek interesy po tym jak wyszło że knuje przeciwko swojemu "przyjacielowi" i spotyka się z jego wrogami żeby go zniszczyć. Dla mnie to jakaś abstrakcja xd Podejrzewam że wszyscy prawdziwi kumple baxtona już dawno się od niego odsuneli i został tylko ulfik z litości i żalu żeby go ogarniać i powstrzymywać przed magikiem.
  • Odpowiedz
@ElementalX7 ej a powiedźcie jak się skończyła drama boxdela x gola? Był jakiś live boxdela czy tam wardegi i boxdel obrażał gole a gola potem dzwonił na live smutny. Boxdelowi wogole wtedy się chyba odkleiło a następny raz jak się interesowałem fame to już była jakaś konferencja i siedzieli obok siebie jak zawsze. Było gdzieś jakieś wytłumaczenie z jednej albo drugiej strony?
  • Odpowiedz