Aktywne Wpisy
marek2092 +733
Mirki pijcie ze mną kompot, dzisiaj o godzinie 9:37 rano stałem się poważnym mirasem i zostałem ojcem..
Standardowo wychowam jak swoje ( ͡º ͜ʖ͡º)
#ojcostwo #chwalesie #dzieci #porod #rodzicielstwo
Standardowo wychowam jak swoje ( ͡º ͜ʖ͡º)
#ojcostwo #chwalesie #dzieci #porod #rodzicielstwo
VOC1602 +11
W co rząd powinien inwestować w pierwszej kolejności
- ścieżki rowerowe 9.5% (119)
- duży port lotniczy w centrum kraju 28.5% (356)
- trasnport rzeczny 4.6% (57)
- drogi lokalne 4.3% (53)
- autostrady 7.4% (92)
- metro i węzły transportowe 5.1% (63)
- obwodnice 7.4% (92)
- rozbudowa pasów na lotniskach 1.5% (19)
- porty morskie cargo 9.0% (112)
- koleje dużych prędkości 22.8% (284)
Tak dla przypomnienia a propo niedawnej rozprawy sądowej Dubiela:
Wiecie co mnie najbardziej śmieszy? Zwyrol ograł tych cymbałów jak małe dzieci. Żaden z ziomków Dubiela nie złoży fałszywych zeznań (A te śliskie środowisko by zrobiło coś takiego bez skrupułów) bo każdy będzie się bał że zwyrol wyciągnie z d--y jakieś nagrania xD A nagrodę największego obsrańca zdobywa Boxdel który na zdanie "Olbrzym idzie" popuszcza w nagawkę i pewnie jest niewiarygodnym świadkiem jako że chciał dojechać Wardęgę no i fakt że Wardęga coś jeszcze ma na niego co nie opublikował.
Boxdel, potężny włodarz, milioner i jeden z bardziej rozpoznawalnych person daje sobą pomiatać przez zboczonego brudasa w sandałach, a to wszystko przez swój idiotyzm. Wyobraźcie sobie, że macie kilkadziesiąt milinów, zajebistą chatę, sportowe auta, pasywny dochód, insta modelki do was wypisują wszyscy was znają a za razem boicie się śmierdzącego sąsiada "Miecia" mieszkającego w drewnianej lepiance bo ma na was brudy które sami na siebie sprowadziliście ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Golas dobrze wiedział, że nie należy spoufalać się z tym środowiskiem (I nawet mam wrażenie, że na chwilę obecną Golas nie trzyma nawet z Baxtonem, a do jakiegokolwiek kontaktu są zmuszeni przez Fame i to, że są wspólnikami). Za chłopem nie ciągnie się żaden gnój itd. Co najwyżej ktoś pośmieszkuje z Golasa i tyle.
@ElementalX7: dlatego tak bardzo pragnie z nimi robić różne projekty? albo dał się wpuścić w jakiś głupi wariograf?