Jakie miejskie autka są godne uwagi dla kobiety? Budżet 50k pln Obecnie jeździ Citroenem C3 1gen. Podoba mi się najnowszy Yaris 2020 z hybrydą ale to wydatek 70k pln+ #motoryzacja #samochody
@AnalLog: kurde, jak to auto jest nudne i old schoolowe. Jeździłem dłuższy czas astrą g i to nowe polo mocno ją przypomina.
To są jakieś specjalne auta dla kobiet?
@Cztero0404: takie auta które zaparkują swobodnie pod biedronką w miejscu tak ciasnym, że przeciętny facet wolałby ominąć i pojechać do sąsiedniej miejscowości. Czyli miejskie auto klasy b do 1,400kg, nie dłuższe niż 4m. Jak yaris, czy wspomniany fiat 500.
@OrzechowyDzem: @QoTheGreat nie tylko baby, z 1.4 100KM to jest bardzo fajny mały p----------z. Masa możliwości personalizacji, gadżetów, fajna stylówa - znakomite auto do miasta.
Budżet 50k pln
Obecnie jeździ Citroenem C3 1gen.
Podoba mi się najnowszy Yaris 2020 z hybrydą ale to wydatek 70k pln+
#motoryzacja #samochody
@QoTheGreat: To są jakieś specjalne auta dla kobiet?
@OrzechowyDzem: Ja zauważyłem, że ostatnio dużo kobiet rozbija się bmw serii 5 i c-klasami
@QoTheGreat: co to znaczy samochód dla kobiety? Oklejenie na różowo może kosztować z 3k max
@Cztero0404: takie auta które zaparkują swobodnie pod biedronką w miejscu tak ciasnym, że przeciętny facet wolałby ominąć i pojechać do sąsiedniej miejscowości.
Czyli miejskie auto klasy b do 1,400kg, nie dłuższe niż 4m. Jak yaris, czy wspomniany fiat 500.
@QoTheGreat: Nie ma takich miejsc, jeśli masz problem z parkowaniem samochodem to powinnaś wrócić na jazdy doszkalające.
@OrzechowyDzem: @QoTheGreat nie tylko baby, z 1.4 100KM to jest bardzo fajny mały p----------z. Masa możliwości personalizacji, gadżetów, fajna stylówa - znakomite auto do miasta.