Wpis z mikrobloga

Witam,

16.07.2024 kupiłem aparat Canon EOS R50 w sklepie internetowym, aparat przyszedł ale nie miałem czasu na przetestowanie (remont), po dwóch tygodniach przyszedł czas na testy i okazało się że po zrobieniu zdjęcia jest mnóstwo kolorowych pikseli na zdjęciach, postanowiłem oddać aparat do serwisu przez zgłoszenie naprawy na stronie canon.pl, aparat wysłałem do serwisu proclub zgodnie z informacją otrzymaną po zgłoszeniu naprawy ze strony canon, minęło trochę czasu od wysłania aparatu więc postanowiłem zadzwonić do serwisu proclub jak ma się sytuacja z naprawą, otrzymałem informację że aparat został wysłany do centralnego serwisu canon gdzieś do niemiec ale nie potrafią podać dokładnych informacji, zadzwoniłem na infolinię do canon polska i Pani również nie potrafiła podać informacji gdzie jest mój aparat i kazała dzwonić do serwisu proclub. Napisałem również do canon germany ale jak na razie zero odpowiedzi. Mój aparat zaginął i nikt nic nie wie co się z nim dzieje ( ͡° ͜ʖ ͡°). Czy miał ktoś podobny przypadek i wie może gdzie mogę uzyskać jakieś informacje ?. Pozdrawiam

#canon #aparat #fotografia
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach