Aktywne Wpisy

Bunch +110
Standardzik
#logikarozowychpaskow
#logikarozowychpaskow
źródło: temp_file3180717902423487796
Pobierz
hahaha322 +467
jakim k---a trzeba być dzbanem żeby nie rozumieć że wspieranie ukrainy to nie jest oznaką miłości do nich i włażenia im w dupe ale wspierania kraju który obecnie gruzuje kraj który najbardziej nam zagraża? czy to jest aż tak ciężkie do zrozumienia? xD #debata

![Koniec Skype to najsmutniejsze, co zrobił Microsoft. Będę tęsknić [OPINIA]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/7574aa9161158c8ee907aa1d050d07e914c986a48615f34899457443831198d6,q80.jpg)

Biezaca ukrainska ofensywa pokazala ze wojskowe wsparcie Ukrainy jest najlepsza inwestycja w przyszlosc, a co za tym idzie, powinnismy wysylac wiecej i bardziej nowoczesny sprzet, bo to daje efekty
#ukraina #rosja #wojna #wojsko #polska
Czego nie rozumiesz? Myślisz, że ruscy chcą wszystko zająć na zasadzie tu ma być rosja? Po co im to? Chcą, a raczej chcieli poodcinać dawne państwa satelickie od NATO i podporządkować je sobie jak Białoruś obsadając rządy swoimi mariinetkami ignorancie. Porozmaiaj z dziadkami jak było skoro historia to twoja pięta Achillesa.
@Smarek37: Swoją drogą sam sobie przeczysz, geniuszu XD
Nie łap mnie za słówka jak typowy konfederata. Napisałem tam że na zasadzie Białorusi. To tak samo jak być rosją tylko pod inną nazwą.bjeżelibtego nie rozumiesz to szkoda mojego czasu.
Typie, nie wykorzystywali Białorusi do wojny jak szli na Kijów? Denencja? Jak wyobrażasz sobie wysłanie białoruskich żołnierzy typowo na front? Przecież to tak samo jakby Natowskie wojska weszły do wijny,bpełna eskalacja XD
Typie, nie wykorzystywali Białorusi do wojny jak szli na Kijów? Demencja? Jak wyobrażasz sobie wysłanie białoruskich żołnierzy typowo na front? Przecież to tak samo jakby Natowskie wojska weszły do wojny, pełna eskalacja XD
@Smarek37: Napisałeś "rosją a przynajmniej Białorusią" czyli wyraźnie rozdzieliłeś te dwa przypadki.
Nie no beton, zero myślenia. Marnujesz mój czas trolu. Jeszcze z jakimś Kuwejtem wyjeżdża.
Co za szurskie piepszenie.
@Zydomasoneria: skąd taka informacja?