Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: rekreacja tj. czytanie książek, słuchanie muzyki, netfliks and chill czy bieganie to nie jest zainteresowanie. Zainteresowaniem natomiast jest to, nad czym trzeba zgłębiać temat czyli muzyka- rodzaje, etapy tworzenia, przetwarzanie analogowo cyfrowe, bieg - trening, metodyka, poznawanie technik, film - edycja filmu, scenarzyści, efekty specjalne, proces tworzenia filmu.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Dziwne znasz kobiety. Większość tych, które ja znam ma sporo zainteresowań. W przedziale wiekowym 18-25 może nie jest rewelacyjnie ale kobiety w wieku powiedzmy 25 i dalej mają od cholery różnych pasji. Mojej żony nie wymienię, bo będę mało obiektywny ale z moich koleżanek tak na szybko to:
- dziewczyna 29 lat interesuje się historią (głównie średniowiecze i renesans). Skończyła trzy kierunki studiów i jest w trakcie pisania swojej
  • Odpowiedz
@mirko_anonim Nie znam żadnej kobiety bez hobby. I mówię o takich zainteresowaniach jak nauka języków obcych, literatura (ale nie smiecioksiążki z tiktoka), granie na instrumentach, śpiew, balet, jazda figurowa, tenis czy szermierka. Moja jedna znajoma teraz robi przy nagłośnieniach koncertowych i się tym mega zafascynowała, poszła 3 lata temu na studia z tym związane. Ja w następnym roku planuje zdawać certyfikat B2 z jednego dość niszowego języka. Albo przyciągasz takie osoby
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: swoj przyciaga swego, majac 40 lat mam juz wiele zwiazkow za soba i zawsze bylem z kobietami, ktore mialy zaintersowania i ciekawe hobby. Przecietny wykopek tez sie nie intresuje niczym innym niz, ogladaniem YT czy patogali MMA, grania w gierki czy marnowania czasu na wykopie.
  • Odpowiedz