Wpis z mikrobloga

Zapraszam na bardzo subiektywny ranking TOP 20 zdjęć igrzysk w Paryżu 2024.

Aż sam się zdziwiłem jak bardzo te igrzyska mnie pochłonęły, a ikonicznych momentów było naprawdę dużo. Oczywiście pewnie sporo z nich pominąłem, być może o części zwyczajnie zapomniałem, więc śmiało dorzucajcie swoje. Tylko mała prośba - nie komentujcie dopóki nie skończę wrzucić wszystkiego.

Dla porównania robiłem już tego typu rankingi przy okazji poprzednich igrzysk w Tokio oraz ME 2020 w piłce nożnej

Zaczynamy:

#paryz2024 #sport #igrzyskaolimpijskie #francja
waro - Zapraszam na bardzo subiektywny ranking TOP 20 zdjęć igrzysk w Paryżu 2024. 

...

źródło: B7OFYVWB5P3RWYV5MQEQNXK2HQ

Pobierz
  • 92
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

(15) Anthony Ammirati strąca tyczkę p-----m i traci tym samym szansę na medal

@waro: Zdaje się, że i tak zahaczył ją kolanem, więc niestety nawet mikropenis by go nie uratował.
  • Odpowiedz
@waro jeśli chodzi o siatkarzy to dla mnie bardziej ikoniczne jest zdjęcie po wygranym półfinale, gdzie Grzesiu Łomacz został wprowadzony przez kontuzję Janusza i skubany poprowadził nas do zwycięstwa, a wielu marudziło, że nie powinien być powołany
Dorciqch - @waro  jeśli chodzi o siatkarzy to dla mnie bardziej ikoniczne jest zdjęci...

źródło: 1000020033

Pobierz
  • Odpowiedz
Anthony Ammirati strąca tyczkę p-----m i traci tym samym szansę na medal

Francuz podczas trzeciej próby na wysokość 5,70m w taki oto kuriozalny sposób stracił szansę na dostanie się do finału.

@waro: poprawka, poprzeczkę strącił wcześniej kolanem i opadając zahaczył jeszcze p-----m. Ale sam p---s nie był powodem nie zaliczenia wysokości.
bardzospokojnyczlowiek - > Anthony Ammirati strąca tyczkę p-----m i traci tym samym s...
  • Odpowiedz