✨️ Obserwuj #mirkoanonim Było już wiele dyskusji na temat tego, że #blablacar zaniża stawki. Czy zdarza Wam się zabierać trzech pasażerów na tylnej kanapie w Blablacar? Co o tym sądzicie? Stosujecie taką praktykę?
@mirko_anonim: co to znaczy zaniża? od lat nie korzystałem, ale dawniej to mając LPG nie wiem czy nie ograniczali mnie w drugą stronę i nie mogłem dać tak mało jak chciałem.
@mirko_anonim: Skoro samochód jest zarejestrowany jako 5 osobowy to oczywiście, że tak. Niestety janusze i grażynki często tego nie rozumieją i denerwują się, że mają przejechać 400 kilometrów w trójkę z tyłu w Fiacie Pandzie.
@mirko_anonim Jezdze na trasie 1000km jako kierowca. 3 osoby na tylnej to dla mnie No Go, chyba, ze jakas 4 osobowa rodzina/paczka znajomych, ale tak mi sie jeszcze nie zdarzylo.
Stawki spadly i nie ma alternatywnego portalu. Na grupkach facebook'owych mozna kogos znalezc, ale to loteria, bo wsrod wracajacych do Polski jest jedno wielkie przyzwolenie na mala wodeczke lub dwa piwka, a obwachiwac taka osobe przed wejsciem do auta tez nie
Donald dla pana dewelopera wszystko. Wrzutka w ustawie o usuwaniu skutków powiedzi zmniejszy liczbe miejsc a wiec zwiekszy przestrzeń pod zabudowe. W gratisie czestsze parkowanie na trawnikach, gestsza zabudowa i ciemniejsze mieszkania. Brawo!
Było już wiele dyskusji na temat tego, że #blablacar zaniża stawki.
Czy zdarza Wam się zabierać trzech pasażerów na tylnej kanapie w Blablacar?
Co o tym sądzicie? Stosujecie taką praktykę?
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Czy zabierasz trzech pasażerów na tylnej kanapie w Blablacar?
od lat nie korzystałem, ale dawniej to mając LPG nie wiem czy nie ograniczali mnie w drugą stronę i nie mogłem dać tak mało jak chciałem.
TERAZ BBC zanizylo stawki PO zmianie modelu prowizyjnego.
Ja akurat jezdze wro-waw i sugerowana stawka dzis jest TAKA SAMA jak 10 lat temu :) A jeszcze rok temu byly wyzsza o jakies 20-25%
Stawki spadly i nie ma alternatywnego portalu. Na grupkach facebook'owych mozna kogos znalezc, ale to loteria, bo wsrod wracajacych do Polski jest jedno wielkie przyzwolenie na mala wodeczke lub dwa piwka, a obwachiwac taka osobe przed wejsciem do auta tez nie