Aktywne Wpisy
jmuhha +20
Wytłumaczy mi skąd takie ceny? U mnie za tazienke
2,7m, korytarz 10 m oraz kuchnie 7m za skucie,
wyszpachlowanie i potozenie ptytek w tazience i w kuchni 217x60 cm oraz potozenie ptytek podtogowych w tych pomieszczeniach.
Panowie policzyto 60 tys. Netto. Dla mnie to jest
absurd. Rozumiem leasing maszyn itp. Ale
przecietny cztowiek po studiach zarabia tyle w rok ( ಠ_ಠ)
2,7m, korytarz 10 m oraz kuchnie 7m za skucie,
wyszpachlowanie i potozenie ptytek w tazience i w kuchni 217x60 cm oraz potozenie ptytek podtogowych w tych pomieszczeniach.
Panowie policzyto 60 tys. Netto. Dla mnie to jest
absurd. Rozumiem leasing maszyn itp. Ale
przecietny cztowiek po studiach zarabia tyle w rok ( ಠ_ಠ)
Moseva +268
Jestem przekonana że dla tych czerepów, którzy recenzują produkty w internecie od razu po otrzymaniu paczki jest przewidziany specjalny krąg w piekle ᕦ(òóˇ)ᕤ
Choy mnie obchodzi czy paczka szybko doszła i czy opakowanie jest ładne. Pisz dziadu jak działa albo idź się kąpać w soku ze śmieci 🤬
#gorzkiezale #zakupyonline #zakupy
Choy mnie obchodzi czy paczka szybko doszła i czy opakowanie jest ładne. Pisz dziadu jak działa albo idź się kąpać w soku ze śmieci 🤬
#gorzkiezale #zakupyonline #zakupy
Przy okazji premiery nowego sezonu Umbrella Academy - temat Ellen Page - nie rozumiem jak można sobie tak z----ć życie na własne życzenie - jesteś ładną dziewczyną, znaną aktorką z USA, dosłownie życie na poziomie easy i zmieniasz się w przegrywa 155cm wzrostu. xD Nawet z żoną się rozwiodła kilka lat temu w wyniku tego.
Ciekawe czy żałuje - to dosłownie zmiana poziomu gry z super easy na super hard. Dodatkowo, z praktycznego punktu widzenia, z takim wzrostem nie wiem jakie męskie role miałaby grać.
(niech ktoś wstawi przed/po dla zobrazowania)
#seriale #netflix #bekazlewactwa (tym razem)
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: Czyli przeszedłbyś tranzycję dla rzekomo łatwiejszego życia? xD
@mirko_anonim: tak, jakby to był problem.
@mirko_anonim: Jaka spermiarska logika. Ktoś się ma męczyć ze swoim życiem, bo spermiarzowi podobasz się jako kobieta xD
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91