@Skarfejs: Moim zdaniem bardzo dobrze wykonany kawałek. Wczuła się bardzo fajnie, dobrze zaśpiewała, test jest luźny, a cała piosenka wpada w ucho. Imho 9/10, bo brak cycków. Ale >hehe< n-------i?
@Svetlan: No właśnie dlatego. Mój kuzyn mi to puścił (szkoła średnia, ale jeszcze raczej gimbus) i heheszki, że nowy hicior jest. Pytam się co to to pokazał mi na yt. No i nie wiedziałem o c--j chodzi bo dziewczyna naprawdę fajnie po pierwsze to zaśpiewała, a po drugie wczuła się w rolę i ruch sceniczny miała no idealny do tej piosenki. Mówiąc mu, że to jest taka konwencja raczej, to
@niezarejestrowany: https://www.youtube.com/watch?v=QAFHFH9Xfm0 W oryginale brzmi to średnio. Ale "schiz" utrzymany. Mi znajomy to odpalił i mówił, że fajne. Reszta (była nas 5) mówiła, że to śmieszne i mieli z niej bekę. Kawał dobrej roboty kurna. Naprawdę fajnie jej to wyszło.
#pytanie #herakokahaszlsd
@Skarfejs: Moim zdaniem bardzo dobrze wykonany kawałek. Wczuła się bardzo fajnie, dobrze zaśpiewała, test jest luźny, a cała piosenka wpada w ucho. Imho 9/10, bo brak cycków. Ale >hehe< n-------i?
@Svetlan: I siedzi w głowie przez cały dzień...
Bo ich to bawi?
Komentarz usunięty przez autora