Aktywne Wpisy

sikpi +65
Kupiłem 21-letniego gruza marki premium z 3.0 v6 w automacie i przebiegiem 250 tys. km
#motoryzacja #samochody
#motoryzacja #samochody
źródło: 1000018718
Pobierz
bArrek +37
Karambol na s19 w którym brało udział 18 samochodów spowodowany był przez baranów wyznających zasadę "wolno=bezpiecznie" i jadących 40kmh lewym pasem bo przecież prawy pas ich parzy a więcej niż 40kmh jechać to kto widział. Miernoty drogowe poraz kolejny stwarzają gigantyczne zagrożenie na drodze a w mediach jakoś o tym cisza

Makaron: świeży, ok. 1,7 mm i hydro 30, tare: sos sojowy + prażony sezam + prażone pistacje. Dodatki: pikantna wieprzowina, zielona cebulka, nori, jajko ajitama, nori, pistacje. Przepis tutaj
Premiera mojej książki już coraz bliżej, za jakieś dwa tygodnie będę znał dokładną datę. Zapisy na nią tutaj.
#ramen #gotowanie #kuchniamg78 #japonia #jedzenie
źródło: tantanmen-pistacjowy
PobierzLink nie działa i wstaw proszę normalny, a nie przez skracanie url.
Poprawiłem link, usunęło mi pierwszą część ;d
Jak skończę książkę to chcę zwiększyć częstotliwość wrzucania przepisów tak aby sztywno trzymać się przynajmniej 1 filmu w tygodniu. Przez wyjazd i późniejsze zaangażowanie w tematy ramenowe było ciężko trzymać taki harmongoram
@MG78: przecież jest ich lekką ręką kilkaset jak nie kilka tysięcy i mam na myśli tylko te o ramenie często jedynie o konkretnym podgatunku