Aktywne Wpisy

Teuvo +106
mechanik zadzwonił i nie wymieni mi rozrządu w moim prostym silniku tsi z łatwym dostępem do wszystkiego bo niby nie posiada jakiegoś elektronicznego narzędzia bez którego później auto będzie wywalało błędy
własne tak mi idzie rozwiazywanie problemów, nawet najprostsza wymiana którą byle mietek powinien potrafić zrobić rośnie znowu do rangi jakiegoś bagna które będzie się ciągnąć
własne tak mi idzie rozwiazywanie problemów, nawet najprostsza wymiana którą byle mietek powinien potrafić zrobić rośnie znowu do rangi jakiegoś bagna które będzie się ciągnąć

źródło: 1000016841
Pobierz
Zrobiłam super pyszną zupkę grzybową (tylko nie piszecie, że włożyłam nogi do gara z wodą, bo będzie mi przykro)
Ten rework aż tak się nie przyjął?
Długo czeka się na gierkę? Jakoś ostatnio zatęskniłem, dbają jeszcze o balans ale kontentu ma już nie być, tak?
#gwint
Dlugo czekasz tylko na topce MMR, normalnie gra znajduje oponenta prawie natychmiast.
Co miesiac jest glosowanie na +/- prowizje lub +/- punkt dla jednostek, ludzie sie na redditach zgaduja jak glosowac zeby to mialo rece i nogi i o dziwo poki co to