Wpis z mikrobloga

@razdwatrzy55 na mess to działa tak że kompletnie nie ma się czatu a wiadomości idą w nicość. Jedyna opcja zobaczyć czat to wyszukać osobę po personaliach lub usunąć ograniczenia. Kilkanascie panien tak olałem czasem sobie przeglądam płacz w wiadomościach które nie pojawiają się im jako wyświetlone.
  • Odpowiedz
może w żartach to napisała

@AlienFromWenus: P----------z największą głupotę żeby tylko nie przyznać prawdy.

Jak będzie trzeba to będziesz bronić o----------a petardy menelowi na dworcu jako metody na sukces z kobietami.
Jesteś w c--j żenująca...
i żałosna, dwulicowa nara.
  • Odpowiedz
wy niebiescy macie autyzm w genach i często nie rozumiecie niuansów i aluzji a potem się obrażacie z byle gunwa ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@AlienFromWenus: Ta, bo przecież "masz swoją szanse" to taka wysublimowana aluzja.
To tak jakby ktoś cię nazywał k---------m j-----m i też uważał, że to żart k---------e j----y.
( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)(
  • Odpowiedz
  • 2
@AlienFromWenus: a to już kręciłem z taką co mnie obrażała, a jak jej to wypomnialem po kilku dniach, to mówi ja żartowałam ( ͡° ͜ʖ ͡°), co z tego że laska kilka h wcześniej to samo napisała, taki dobry żart że musiała powtórzyć hehe @Eteres
  • Odpowiedz