Aktywne Wpisy
ElectroNICK +84
Mam w pracy nowego kolegę z Turcji, wierzy w Allaha. Codziennie się modli na tej macie na podłodze itp. No i w kiblu pojawiła się butelka. Myślałem że to śmieć to wywaliłem. A on podchodzi do mnie i się pyta czy to ja wywaliłem butelkę, oczywiście powiedziałem ze tak bo to śmieć. A on mi tłumaczy że tą butelką podmywa sobie dupę bo inaczej ma sklejone poślady xD Także jak macie w
damienbudzik +66
Czy niektórzy naprawdę nie słyszą swoich myśli? Lol, w jaki sposób oni "myślą" w takim razie?
#ciekawostki #pytanie #pytaniedoeksperta #mozg #myslenie #niebieskiepaski #rozowepaski
#ciekawostki #pytanie #pytaniedoeksperta #mozg #myslenie #niebieskiepaski #rozowepaski
#bekazpisu #polityka #kanalziobro
A później its a prank
Stanowski jest tak wiarygodny w tym co mówi, jak stara q&wa mówiąc, że jest dziewicą.
Zmieniam zdanie Roman jest czysty. Był we Włoszech na wakacjach i stracił przytomność że względu na zły stan zdrowia. Inwestorzy Polnrodu nie stracili 80 milionów.
Powrót do Polski po uzyskaniu immunitetu to czysty przypadek. Tak czysty jak Roman
Co to za jakieś PiSowskie historyjki, gdzie nie ma żadnego aktu oskarżenia o cokolwiek? Jak nie ma żadnego oskarżenia to immunitet i tak do niczego nie jest potrzebny.
Zresztą chyba z 30 wyroków już jest, że to PiSowski nieudokumentowany fejk.
@powsinogaszszlaja: dlatego uwierzyliście Tuskowi w jego "wiarygodne" obietnice wyborcze?xD
Zresztą mógłbyś od razu przesłać do prokuratury, bo na razie nie ma w niej żadnych dowodów.
Ale to i tak prawda, że Ziobro nie usłyszał jeszcze zarzutów, na razie tylko jego prawa ręka kierująca Funduszem Sprawiedliwości je usłyszała.
Prokuratura pracuje realnie dopiero od pół roku i ma gigantyczny backlog spraw PiSowców.
@winsxspl: Tak samo jak w to, że jesteś długonogą powabną dziewczyną z kasztanowymi naturalnymi lokami.
Komentarz usunięty przez autora