Aktywne Wpisy

Plotkova99 +12
Opowiem Wam swoją historię... Ukończyłam studia na najwyższym poziomie na tle uczelni (Ocena 5, której nikt nie uzyskał poza mną). Następnie pracowałam w PGNiG przez 5 lat, później z powodu konieczności poszukiwania większych dochodów (posiadam kredyt hipoteczny) zatrudniłam się w większej firmie, którą na pewno kojarzycie jeśli jeździcie trochę po Europie.
Po 1,5 roku pracy w tej firmie przyszedł do mnie kolega z supportu mówiąc "Nie wiem co z tym zrobić, ten
Po 1,5 roku pracy w tej firmie przyszedł do mnie kolega z supportu mówiąc "Nie wiem co z tym zrobić, ten

annlupin +4
a jaki horror najstraszniejszy dla was był

XD
Niesamowite jak polityka przeżarła ludziom mózgi. Tym samym ludziom, którzy czują się inteligentniejsi i lepsi od "prymitywnych", "zmanipulowanych przez TV REPUBLIKA" pisowców ( ͡
źródło: Zrzut ekranu 2024-08-05 234712
PobierzPamiętajcie, że efekt potwierdzenia jest znacznie silniejszy niż wam się wydaje
1. Najprawdopodobniejsza wersja to taka, że to Stanowski sfabrykował nagranie.
2. Nie ma co się dziwić ludziom, że wierzą, że jeśli na nagraniu ktoś przekonująco mówi, że jest tak i tak, to znaczy, że jest tak i tak. Tam nic nie wskazuje na montaż czy AI.
3. To że materiał jest od Stonogi może wzbudzać czujność, ale nie musi oznaczać z automatu, że nagranie jest nieprawdziwe.
4. Jeśli ktoś
źródło: Zrzut ekranu 2024-08-5 o 23.01.22
Pobierz@Tywin_Lannister: niesamowite, że mówi to typ który pisze, że weźmie udział w drugiej turze wyborów prezydenckich żeby akurat zagłosować przeciw KO i typ który w co drugim znalezisku i wpisie jawnie broni pisiorków. Przypadek? Nie sądzę (