@Tywin_Lannister: A ty przypadkiem nie jesteś nawróconym symetrystą, bo coś nick kojarze? A no jesteś xD Więc sorry, ale nie śmieszkowałbym na twoim miejscu z wykopków "elity internetu".
@Anthermil: Nie rozumiem co ma wyśmianie przeze mnie wykopków, którzy kupili tego fejka o Stanowskim (i dodali wpisy) do sprawy śmierci syna Filiks (?)
A co do moich poglądów politycznych to owszem - zmieniły się. Nie popieram już obecnego rządu. Głosowałem na nich i żałuję.
@sernik_siostry_eutanazji: planuję już nie chodzić na wybory, ale jeżeli mi się zmieni, to wiem jedynie, że w II turze prezydenckich zapewne zagłosuję na przeciwnika Trzaskowskiego - ktokolwiek to będzie.
@Tywin_Lannister elita to myśli, że to cos zmieni, jak każdy z powyżej 50 IQ wie, że stanowski z mazurkiem to pisowscy
@sernik_siostry_eutanazji: planuję już nie chodzić na wybory, ale jeżeli mi się zmieni, to wiem jedynie, że w II turze prezydenckich zapewne zagłosuję na przeciwnika Trzaskowskiego - ktokolwiek to będzie.
Pamiętaj, w pierwszej na bosaka, w drugiej na dude. Beka z pisowskich przegrywow
@Tywin_Lannister pytałem czy gdybyś miał teraz znowu zagłosować to czy zagłosowałbyś na PiS.
Śmieszne jak pytasz konfiarza na kogo zagłosuje w drugiej turze. Jak każdy dobrze wie, że będzie PO vs PiS, a konfiarz wybierze nawet Kaczyńskiego XD. Najlepsze jest później, jak się dziwią, że nikt nie widzi różnicy między PiS i Konfederacją
@Tywin_Lannister proponuję wołać co miesiąc dokładnie w momencie ukazania się video. Siedziałem cicho i czekałem na rozwój wydarzeń. Czytałem te nędzne wysrywy i czekałem. Najlepsze jest to że taki @d4wid wciąż się broni 😅
Elita Internetu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#kanalzero #stanowski
A co do moich poglądów politycznych to owszem - zmieniły się. Nie popieram już obecnego rządu. Głosowałem na nich i żałuję.
Pamiętaj, w pierwszej na bosaka, w drugiej na dude.
Beka z pisowskich przegrywow
Śmieszne jak pytasz konfiarza na kogo zagłosuje w drugiej turze. Jak każdy dobrze wie, że będzie PO vs PiS, a konfiarz wybierze nawet Kaczyńskiego XD.
Najlepsze jest później, jak się dziwią, że nikt nie widzi różnicy między PiS i Konfederacją
Powinien jeszcze dodać, że nie interesuje się polityką i nie jest za pisem(konfą) ale...
Już wcześniej pisałem, że może być to bait uposiu