Aktywne Wpisy

M4rcinS +347
JAK TAM MŁODY HEHE?! BYŁO COŚ W WEEKEND:
- tentego
- dupcone
- wiercone
- dziergane
- dziurkane
- tentego
- dupcone
- wiercone
- dziergane
- dziurkane
źródło: temp_file3851564831010492347
Pobierz
piecyk_z_dmuchawo +124

#gielda #nieruchomosci
źródło: 8zb1eg
PobierzA ty inżynierku magisterku z---------j ile wlezie bo taski w jirze że starości śmierdzą na twoim boardzie
@websterpl1: no mogłem się urodzić 30 lat wcześniej, mój błąd eh
Chyba nie wiesz co mówisz jak tak lekceważysz pracę fizyczna xd
Dwa razy na wakacje jeździłem do Niemiec z---------ć żeby zarobić pieniądze na resztę roku akademickiego, nie polecam
Skoro siedzisz na wykopie to na pewno nie byłeś na szparagach za czasów PRL, czyli g---o zarobiłeś czyli tak jak ja xd
Za komuny za dolary mogłeś wszystko. Pogadać z boomerami na ten temat
Jedna rzecz jest taka, ze rynek nieruchmosci w Polsce jest absurdalny. Mieszkania powinny byc w zasiegu ludzi zarabiajacych w odchyleniu standardowym od mediany conajmniej.
Druga rzecz jest taka, ze tutaj troche pijecie ze jakis Janusz, glupek sie dorobil a Wy, robiac to co bylo od Was wymagane w zyciu w pocie czola juz nie. Prawda jest taka, niestety, ze cena bezpieczenstwa jest przecietnosc*. Nie mowie tutaj o jakis couchowych MLMach
@cptyossarian765: ta, szczegolnie ci ktorzy byli swiadkami wielu krachów. chlopie, bawilem sie w to juz w 2013 i 2014 roku. dorobili sie na tym nieliczni farciarze i mnostwo funduszy, a nie przecietniakow bo z pociagu sie kiedys wysiada, chyba ze nie masz nic do stracenia i liczysz na lud szczescia. lepiej kasowac poki jestes na