Aktywne Wpisy
mrocznegacie +431
100zł dla pięknego kawalera (lub kawalerki) którego wylosuję jutro po południu.
Wysyłka do paczkomatu (nadawca, sam Michał B) lub blik ewentualnie.
Standardowo, losowanko z plusów+komć, zielonki out. W niedzielę po obiedzie.
Nie, nie jest to scam, ostatnio rozdajo wygrała @Siik czy @Alprazolam i może potwierdzić, więc mi tu nie trujcie gitary, że to skam.
#rozdajo
Wysyłka do paczkomatu (nadawca, sam Michał B) lub blik ewentualnie.
Standardowo, losowanko z plusów+komć, zielonki out. W niedzielę po obiedzie.
Nie, nie jest to scam, ostatnio rozdajo wygrała @Siik czy @Alprazolam i może potwierdzić, więc mi tu nie trujcie gitary, że to skam.
#rozdajo
dexterpol +113
Sprzedają to jako komputer gamingowy z zaznaczeniem, że można na tym płynnie grać w najnowsze gry XD #komputery #pcmasterrace #gry
#krakow #strzelnica #strzelectwo
Co do repliki, to mam replikę glocka, ale nie asg, tylko wiatrówkę. Nie mam porównania z normalnym glockiem, bo ostatnio z jakiegokolwiek strzelałem dobrych parę lat temu. Na pewno wymiary i masę ma
Nie były to takie typowe zawody, jakich by się można było spodziewać, że siedzą wszyscy zawodnicy i po kolei strzelają.
Ta tura zawodów ustawiona była w kalendarzu na dwa dni - czwartek i niedzielę.
Procedura była taka, że dzwonisz i się umawiasz na konkretną godzinę na dany dzień i mówisz w ilu konkurencjach będziesz startować. Łącznie było ich chyba 8 (akurat żeby wszystkie starty na rok odwalić). Przychodzisz na strzelnicę, wpisujesz się w książkę, mówisz jakie konkurencje chcesz strzelać, płacisz, dostajesz odpowiednie tarcze i idziesz na oś. Sędzia/prowadzący strzelanie pokazuje gdzie i z czego będziesz strzelał i po kolei wydaje b--ń i amunicję (jeśli nie masz swoich). Oddajesz tarcze i tyle. Wyniki masz w
@Kurkur: jak robisz kolekcjonerskie, to nie ma.
@Kurkur: nie ma wymogu. Jak zrobisz pozwolenie zgodnie z najczęstszym wyborem ludzi, czyli sport+kolekcja, to mozesz później zachować samo pozwolenie kolekcjonerskie. Tak się robi właśnie na wypadek sytuacji, gdyby człowiek z różnych przyczyn nie mógł zrobić startów w danym roku, co spowodowałoby utratę pozwolenia sportowego.
@kasiknocheinmal @bukszpryt @goferek Dzięki za tę garść informacji. Nie spodziewałem się tutaj osób z pozwoleniami.
@Kurkur: mnóstwo ludzi ma. Pewnie jakbyś zbadał temat np. w pracy czy wśród znajomych, to przynajmniej kilka osób posiada własne zabawki.
To nie jest coś, czym się chwalisz jak kogoś dopiero poznajesz, ale jakbyś porozmawiał to okaże się, że ma więcej osób niż się spodziewasz.
Jesteś z Krakowa lub okolic skoro pisałeś o tej konkretnej strzelnicy, obserwuj sobie strony krakowskich klubów, robią
https://nos-bron.pl/prawo-o-broni/pozwolenie-sportowe-czy-kolekcjonerskie/
@Kurkur: da się wyrobić w trochę ponad 2 miesiące i to łatwiejsze niż ludzie sobie wyobrażają.
To że nie jest to takie popularne to tylko kwestia kosztów i świadomości