Aktywne Wpisy
MiejscaWeWroclawiu +313
Uwaga, nasz sklepik został okradziony.
Wczoraj po godzinie 19:00 do naszego „Wrocławskiego Sklepu” przy ul. Kotlarskiej 2A zawitało dwóch mężczyzn w wieku około 30 lat, ciemnej karnacji. Pod pretekstem zdobycia nowych banknotów „do swojej kolekcji” przekonali naszą pracownicę, żeby sprawdziła w kasie, czy znajdują się tam banknoty z literką „P”, ponieważ takich poszukują. Nasza pracownica nie chciała im pokazać pieniędzy, ale prosili ją tak długo, że stwierdziła, że im pomoże i zobaczy, czy taki banknot posiada. Jeden z mężczyzn wyrwał jej z ręki plik banknotów stuzłotowych i umiejętnie zwinął część pieniędzy pod palce, a następnie sprawnym ruchem schował do kieszeni. Następnie mężczyźni opuścili sklep.
Może ktoś z Was kojarzy tych panów?
Drodzy
Wczoraj po godzinie 19:00 do naszego „Wrocławskiego Sklepu” przy ul. Kotlarskiej 2A zawitało dwóch mężczyzn w wieku około 30 lat, ciemnej karnacji. Pod pretekstem zdobycia nowych banknotów „do swojej kolekcji” przekonali naszą pracownicę, żeby sprawdziła w kasie, czy znajdują się tam banknoty z literką „P”, ponieważ takich poszukują. Nasza pracownica nie chciała im pokazać pieniędzy, ale prosili ją tak długo, że stwierdziła, że im pomoże i zobaczy, czy taki banknot posiada. Jeden z mężczyzn wyrwał jej z ręki plik banknotów stuzłotowych i umiejętnie zwinął część pieniędzy pod palce, a następnie sprawnym ruchem schował do kieszeni. Następnie mężczyźni opuścili sklep.
Może ktoś z Was kojarzy tych panów?
Drodzy
teslamodels +183
#p0lka #tinder #logikarozowychpaskow
Według mnie średnio się z tym zgodzić, ale to zależy w jakim środowisku się obracasz. Zdecydowana większość moich znajomych umie się dobrze ubrać, korzysta z drogich kosmetyków i perfumów, chodzi na siłownie i jest w miarę dobrze wykształcona (politechnika, lekarski, prawo, finanse). Ale jak wspomniałem, zależy od Twojego środowiska. Pamiętam jak chodziłem do liceum, że ludzie z takiej zawodówki to było jak z kamerà wsród zwierząt, przy czym ja
@VaizardOmbre: Ona i ja mówimy o A a ty mówisz o B. Kogo obchodzi jak ktoś pachnie czy co studiuje. Większość polskich mężczyzn szuka drugiej mamusi, nie potrafi się ubrać i powiela toksyczna męskość.
Dla ciebie szczytem elegancji jest pewnie założenie czarnych ubrań taktycznych odpowiednich na każdą okazję. Nie wiem, nie oceniam. Jak ktoś chce być kiepsko ubrany to jego sprawa.
@VaizardOmbre: Ty też przesadnie normalny nie jesteś.
Przestań Daria, nie musiałaś specjalnie konta zakładać, get a life xd
@VaizardOmbre: Dobra, powiedzmy sobie to wprost. Jakkolwiek ktokolwiek nie chciałby tego nazywać OnlyFans to jest zwykłe p---------a w czystej postaci. Mężczyźni w kręgu których zainteresowań są onlyfansiary ubliżają sami sobie, równie dobrze jeśli cię interesuje dziewczyna posiadająca onlyfansa możesz podejść do lustra i napluć na swoje odbicie w nim.
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Proszę.