Aktywne Wpisy
1-1-1-1 +65
Jak już wcześniej pisałem, nikt tak dobrze nie zrobi z młodych chłopaczków pilowców jak polki, które dają dobre rady związkowe xDD I jeszcze te komentarze lajkowane w tysiącach xDDD
#redpill #blackpill #p0lka #logikarozowychpaskow
#redpill #blackpill #p0lka #logikarozowychpaskow
PIAN--A_A--KTYWNA +279
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
#irlandia #uk #bekazlewactwa
I robią to dlatego, bo złapali się na fejkowe informacje, że ten czarny nożownik był nielegalnym imigrantem, islamistą. Po czym okazało się, że typ nie był imigrantem, urodził się w UK. Dodatkowo z islamem też nie miał nic wspólnego, jego rodzice są chrześcijanami, a on sam coś
Komentarz usunięty przez moderatora
Źle to rozumiesz.
Kawiarnie tureckie to często enklawy.
Przecież sam wrzuciłeś link do artykułu, z którego tak wynika xD
Protestują zwykli, wkurzeni ludzie, klasa robotnicza, nie żadna skrajna prawica.
@abc3: nie, dobrze rozumie. Prawicowa swołocz dokonuje losowej huliganki.
Jak podobne sceny się działy podczas protestów BLM to tagowałeś bekazprawaków?
Fejkowe informacje o "nielegalnym imigrancie, islamiście", które w sporej mierzę przyczyniły się do tych protestów też rozpowszechniała zwykła klasa robotnicza?
Bo z tego co widziałem to właśnie prawicowi działacze na Twitterach wrzucali te fejki, nawet
Komentarz usunięty przez moderatora
Teraz wystarczy wygooglować jego nazwisko i wejść w obojętnie jaki
Jak jest wojna to jest wojna!
To, że lewaki piszą, że nie był islamistą czy imigrantem to nie znaczy, że to prawda!
Piszą, żeby było im wygodniej
Ale przecież napadają Polaków (tylko nie wszystko masz nagłaśniane)
Niestety, ale WB nie lubią polaków
@shinoda1990: Ja tylko zwrócę w tym miejscu uwagę, że protesty BLM miały charakter ogólnonarodowy, a nawet międzynarodowy i ludzie pokojowo protestowali na ulicach ze swoimi politykami. Nie mam dokładnych liczb, ale te zadymy to był margines. Nawet jeśli sam przekaz, że policjanci mordują czarnych był fałszywy to otworzył bardzo konstruktywną dyskusję o tym jak powinna