Aktywne Wpisy
Eliade +2
lossless 0
Mirki mam taki mały problem ale bardziej natury czysto ludzkiej. Otóż dostałem kilka dni temu nowy PR do swojego projektu open source, ale raczej będę zmuszony go odrzucić no bo tak:
- nie działa
- kod jest c-----o napisany
- w ogóle się nie wpisuje w obowiązujące konwencje (tu akurat trochę moja wina, mogłem lepiej napisać dokumentację)
- zaproponowane featury i tak będą bezużyteczne w nowym releasie
No
- nie działa
- kod jest c-----o napisany
- w ogóle się nie wpisuje w obowiązujące konwencje (tu akurat trochę moja wina, mogłem lepiej napisać dokumentację)
- zaproponowane featury i tak będą bezużyteczne w nowym releasie
No
https://wykop.pl/wpis/77059623/kontynuacja-wpisu-https-wykop-pl-wpis-76385441-sas
Jak powiedziałem, tak zrobiłem. Upartość w dążeniu do celów jest moją mocną stroną. Camaro stoi. Zgodnie z przewidywaniami na sąsiedzie (złodzieju™) z R8 nie robi to wrażenia, ale nie powiedziałem jeszcze ostatniego słowa. Przynajmniej ograniczyłem spożywanie bigosu do w miarę standardowych - jak na polaka - wartości.
Wielkie bydle (o połowę większe niż bawara 3er), jeździ jak ponton, w środku jak duży fiat. Ma też inne zalety: pięknie brzmi i to jak dużo osób obraca za nim głowę. O ile w stanach to jak jakiś Passat czy inny Opel to w Polsce bardzo zwraca uwagę. Tutaj można pojechać na randkę i zawsze jest efekt "wow", a jak podjedziesz jakimś zwykłym M4 to możesz usłyszeć "mój tata ma takie samo auto! (420d)" ( ͡º ͜ʖ͡º)
Dlaczego nie VI gen? Trzy powody: ta generacja podoba mi się bardziej, jest surowa, kanciasta. Auto do spokojnego cruisingu jako duże GT, głównie na wycieczki bo na co dzień nie potrzebuje auta. No i ostatni powód, będę kupował następny samochód niebawem - busa (Ducato, Mastera lub Boxera) i przerabiał powoli zabudowę na kampera, myślę że na następny sezon się wyrobię. To takie kolejne moje marzenie do realizacji ( ͡° ᴥ ͡°)
PS: Tak brudne jak uj. Auto i tak idzie zaraz do detalera (✌ ゚ ∀ ゚)☞
PS2: Sprzedam zadbane e92 335i na stage 2 z kierownicą po tej samej stronie co w japońskiej wersji!
#chwalesie #pokazauto #samochody #motoryzacja
i ile za dogde`a dales xd poka w srodku
@huntforfur: Mordo, ale to Chevrolet XD
moj blad