Aktywne Wpisy
Hugolina +5
#niebieskiepaski
Podoba mi się jeden kolega taki. Znamy się z kursu tańca, grywamy w planszówki. To jest dosyć specyficzny typ człowieka, raczej niezbyt umie w relacje z kobietami. Ale mi się podoba :3 Problem tylko że on mnie olewa tzn. trzyma mnie na dystans, mam wrażenie że męczy go gdy jesteśmy sam na sam (w sensie bywamy sam na sam bo dość często wracamy razem tramwajem przez pół miasta to
Podoba mi się jeden kolega taki. Znamy się z kursu tańca, grywamy w planszówki. To jest dosyć specyficzny typ człowieka, raczej niezbyt umie w relacje z kobietami. Ale mi się podoba :3 Problem tylko że on mnie olewa tzn. trzyma mnie na dystans, mam wrażenie że męczy go gdy jesteśmy sam na sam (w sensie bywamy sam na sam bo dość często wracamy razem tramwajem przez pół miasta to
Wrrronika +87
Mieszkam w wynajmowanym mieszkaniu w czesci piwnicznej
Przez jakies 2 miesiace mialam szczury
Teraz mam ptsd
Nie dzialaly zywolapki [miesiac probowalam. Wlacznie tez z tym by chowac jedzenie i nigdy nie trzymac smieci w domu, by po prostu wyniosly sie z braku zywnosci], nie dzialaly pulapki
Przez jakies 2 miesiace mialam szczury
Teraz mam ptsd
Nie dzialaly zywolapki [miesiac probowalam. Wlacznie tez z tym by chowac jedzenie i nigdy nie trzymac smieci w domu, by po prostu wyniosly sie z braku zywnosci], nie dzialaly pulapki
to ten którego banda ceraty niemal 2 lata trzymała w areszcie i NIC na niego nie znaleźli, zero jakichkolwiek dowodów, zero jakichkolwiek zarzutów
a typ okazuje sie oczywistym ruskim szpiegiem
raczej totalna kompromitacja ceraty i jego gangu olsena
chociaż nie, to już nawet nie jest kompromitacja, to musi być sabotaż
ilu jeszcze szmydtów macie u siebie pisiorki że takie akcje odwalcie?
#neuropa zwracajcie na to uwagę bo #konfedepis będzie próbować zwalić winę za swoją kompromitację na obecny rząd
#bekazpisu #bezpieczenstwo #rosja #polityka
to weź mi pisiorku wyjaśnij jak można trzymać szpiega w zamknięciu niemal 2 lata i NIC na niego nie znaleźć?
to chyba trzeba bardzo nie chcieć znaleźć
@afc85: Oni nawet zrzucaja wine za Poczobuta mimo ,ze przez pewien czas pis i jego media zlewały sprawe dlatego, że to korespondent Wyborczej.
konfedepis zawsze zarzuca innym to, co sam robi