Wpis z mikrobloga

@Desire22: pokaż tą swoją Azjatkę po demakijażu. W Korei i Japonii nacisk na "dobry" wygląd jest niewiarygodny to tam wymyślono 10 stopniową pielęgnację skóry. Po drugie w ilości operacji plastycznych Korea i Japonia bije Europę na głowę. Kolejnym krokiem są specjalne produkty do makijażu zmieniające kształt nosa, linię żuchwy, otwierające oczy.
krytyk1205 - @Desire22: pokaż tą swoją Azjatkę po demakijażu. W Korei i Japonii nacis...
  • Odpowiedz
@Desire22: ja widziałem azjatke z dzieckiem na basenie więc strzelam,że miała 30 parę lat max i strasznie wyglądała xD a chwilę wcześniej też byłem podjarany azjatkami bo przechodziły takie nastolatki, ale no szybko mnie to zweryfikowało
  • Odpowiedz
@MajorKusiol: 10 krokowa pielęgnacja jest z Korei. Japonki/Koreanki/Chinki jeden uj wszystkie wyglądają tak samo.
A podniecanie się nimi jest jak podniecanie się topką kobiet 11/10 istnieją ale są wyjątkiem. A większość jest przeciętna a piękna skóra na fotkach jest oprócz pielęgnacji wynikiem tapety gównie kremów BB które mają zajebiste, wiem bo sama je kupuję. Oraz apki Persona
  • Odpowiedz
10 krokowa pielęgnacja jest z Korei. Japonki/Koreanki/Chinki jeden uj wszystkie wyglądają tak samo.

@krytyk1205: totally nope, różnią się od siebie. Co do Korei, ok czyli dobrze mi się wydawało. Co do jarania się Azjatkami, masz rację i sam tu mam bekę z ludzi podniecających się żoną z Chin, Tajwanu, Wietnamu etc.
  • Odpowiedz