Aktywne Wpisy
Krole +5
Wpadłem na ten materiał YT i pod koniec sprawdziłem ile wydałem kasy na Steam i O: K---A
BTW ile wydaliście na gry w Steam?
jak sprawdzić: Pomoc - Pomoc techniczna Steam - moje konto - Dane powiązane z Twoim kontem Steam - Wykorzystane środki zewnętrzne
#gry #pcmasterrace #steam #komputery
BTW ile wydaliście na gry w Steam?
jak sprawdzić: Pomoc - Pomoc techniczna Steam - moje konto - Dane powiązane z Twoim kontem Steam - Wykorzystane środki zewnętrzne
#gry #pcmasterrace #steam #komputery
faramka +185
Zawsze lepiej jest mieć mieć tylko X niż X+Y
To, że występuje X, nie znaczy że też musimy też mieć Y.
Gdzie przykłady z zagranicy dodatkowo pokazują, że Y jest wielokrotnością X.
Dla wszystkich co lubią używać argumentów "polacy też gwałcą" ,"polacy też popełniają przestępstwa".
Warto podkreślać przestępczość z zagranicy bo nie musimy jej mieć. Niestety ponad 500wykopków dalej tego nie rozumie...
#imigranci #polska #bekazlewactwa #statystyka #europa #przestepczosc
@toniemojekonto1: Nie jesteś orłem z matematyki, prawda?
@Sagittus: wyniki wyborcze tego nie potwierdzają ¯\(ツ)/¯
Nasze problemy były zawsze obecne i ludzie są do nich niestety przyzwyczajeni, dlatego nic się nie zmienia na lepsze.
@toniemojekonto1 XD gdy prawakopitek chce zabłysnąć...
@toniemojekonto1: ale to nie znaczy, że "naszą" przestępczość musimy zamiatać pod dywan. Szczególnie jeśli ktoś chce zaciukać kierowcę, bo mu było żal 4 zł na bilet
@zenon_z_chorzowa1: przecież napisałam zupełnie coś innego: "to nie znaczy, że mamy tak robić", a nie "musimy tak robić". OP nie napisał wprost, ale zasugerował, że przemilczanie takich spraw jest OK. Bo czemu niby uważa, że ponad 500 osób plusujących zescreenowany wpis nie rozumie tego, że warto podkreślać przestępczość zza granicy, podczas gdy w rzeczonym poście
@zenon_z_chorzowa1: Przestępczość mierzy się w procentach/promilach - tego się tak prosto nie dodaje.
@toniemojekonto1: Chłopie ty widziałeś roczne statystyki przestępstw popełnianych w Polsce na przestrzeni lat przez naszych? xD
@Sagittus: Ludzie wyolbrzymiają jeden przypadek gdy sprawca jest zza granicy a olewają naszych. Jeden ukr n------y i afera na pół internetu, a w jeden weekend ponad 1000 n--------h polaków rodaków to nawet w gorące