Aktywne Wpisy

CerealExperiment +70
Chciałbym się tu znaleść
źródło: 1000009036
Pobierz
NihilistycznyFemboy +150
Pamiętam jak moja mama się mną opiekowała to był najlepszy czas w moim życiu tak bardzo chciałbym żeby ona dalej żyła ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Cześć,
mam taką sytuację w pracy. Od paru miesięcy pracuje dziewczyna, która ma cechy narcystyczne. Nie szanuje zespołu, nie konsultuje decyzji, ma ego jak koloseum. Definitywnie nie ma umiejętności, wykona pare czynności, a potem zajmuje się prywatnymi sprawami na służbowym sprzęcie. Jedynie perswazją w stosunku do dyrektorstwa jakoś się trzyma. Odwaliła akcje, że zignorowała prośbę naszego zespołu o pomoc w ważnej, formalnej sprawie m.in. przez złośliwość, za co dostała o------l, żeby w końcu wykazała minimum inicjatywy i współpracowała. W konsekwencji wzięła służbowego laptopa do domu, pracując zdalnie wykonała telefon przy swoim chłopaku, który miał mnie nastraszyć i w dodatku przyglądał się firmowym dokumentom. Mamy silne lojalki podpisane. Przełożeni zostali już powiadomieni o fakcie, bo księżniczka będzie tak się zachowywać przy każdej zwróconej uwadze, ale zachowali spokój, a jeden z nich nawet stwierdził, że to nasza wina. Jakieś sprytne sugestie jak to rozwiązać?
#pracbaza #praca #logikarozowychpaskow
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
zazwyczaj działa
@mirko_anonim: kumoterstwo albo nepotyzm ¯\(ツ)/¯ zacznij szukać pracy gdzie indziej
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord