Wpis z mikrobloga

Czy ktoś z was lub waszych znajomych pracuje obecnie w #tvp? Jakie wrażenia od środka? Mój kolega pracuje w TVP i mówi że jest tam obecnie straszny b----l, zwolnili mnóstwo ludzi część zupełnie niepotrzebnie, przyszli nowi niekompetentni, cały czas trwają wojenki mniejsze i większe a teraz są jeszcze zatory w płatnościach. Pomijam fakt włażenia obocznej władzy w dupe bo zwyzywacie mnie od Mateckich #telewizja #polityka #polska #tvpis #tvpiscodzienny #tvpo
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Gensek: Dla mnie TVP Info do zaorania. Nie ma sensu na to płacić miliardy złotych, bo i tak już mało kto to ogląda i nietrudno dostrzec, że czystki nie poszły po myśli obecnie rządzących. Jedni fanatycy mają TVN drudzy mają Republikę.
  • Odpowiedz
zwolnili mnóstwo ludzi część zupełnie niepotrzebnie

@Gensek: potwierdzam - wyleciały osoby odpowiedzialne za produkcję, za montaż, nawet operatorzy kamer. Tylko dlatego, że były zatrudnione w okresie, gdy u władzy był inny obóz polityczny. "Zemsta" wymiotła wszystkich kompetentnych.
  • Odpowiedz
  • 0
wyleciały osoby odpowiedzialne za produkcję, za montaż,

@gomjeden: Chore, no ale z drugiej strony to może koszty? Tego nie robią tak naprawdę podwykonawcy? Podobno panuje spory chaos. Ludzie na kierowniczych stanowiskach zmieniają się jak rękawiczki. Potwierdzasz to?
  • Odpowiedz
@Gensek: o kosztach nie wiem, ale do tej pory zmiany następowały jedynie na najwyższych stanowiskach - dyrektorzy, szefowie głównych działów. Kierownicy i reszta towarzystwa spała spokojnie. Ludzie są w szoku, że "źródlana woda" wymiotła wszystkich, łącznie ze sprzątaczkami. Aktualnie zatrudnione są miernoty, które dopiero uczą się fachu,
  • Odpowiedz