Wpis z mikrobloga

Wiecie co jest w was lewackie poczwarki najzabawniejsze? Że wy nawet z porażki którą jest generalnie wasze pokolenie lewaków i marksistów, najgorsza lewica jaką historia zna to jesteście właśnie wy. Ale do sedna z porażki robicie małe zwycięstwa łechtając tylko wasze środowisko wmawiacie sobie że my nie jesteśmy nowocześni i nie mamy dystansu do siebie, zwłaszcza to lubicie mówić o nas Polakach a tak naprawde cały świat z was toczy beke. Osiem lat wam daje i zostaniecie zmiecieni z planszy i soros przestanie na was wydawać bo jesteście bandą nieudaczników - rozumiecie to? A teraz świńskim truchtem na klęczniki sorosowskie sie spowiadać z kolejnej porażki i pośmiewiska oraz wtopionej w was kasy. #bekazlewactwa #humor
burnus92 - Wiecie co jest w was lewackie poczwarki najzabawniejsze? Że wy nawet z por...

źródło: Zdjęcie z biblioteki

Pobierz
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

wmawiacie sobie że my nie jesteśmy nowocześni i nie mamy dystansu do siebie,

@burnus92: bo to całe kolorowe towarzystwo bab z brodami to ma do siebie taaaaaki dystans jak stąd do Jowisza ;)
Wystarczy cokolwiek skrytykować czy jeszcze gorzej wyśmiać, to zaraz jest afera, tak-nie-wolno, cancelling, hejt, policja, sądy i szczekanie w twarz ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@burnus92: takie lewaki egzystują głównie w urojeniach kucerii i innych patusów, idź się przewietrzyć, może zobaczysz murzyna robiącego kupę
  • Odpowiedz
@burnus92: zejdz na ziemie gościu, rozsądni ludzie mają gdzieś jakiś teatrzyk na otwarcie igrzysk, a tu widze jakieś denerwowanie się o bajki i mity
  • Odpowiedz
  • 1
@m4rcus jak Ty nazywasz tą sodome i gomore bajkami i mitami to ja nie wiem kto tu ma zejść na ziemie, igrzyska to nie byle teatrzyk to wieloletnia kultura z historią. Ale dla Ciebie lewaka nowej generacji to teatrzyk no i tu jest problem
  • Odpowiedz
@burnus92: lewak nowej generacji L1000 XD
mówie o tym "spektaklu" który miał miejsce i o który jest tak silne zesranie po prawej stronie, traktowanie tego w kategoriach życia i śmierci jest conajnmniej na wyrost

nie zapomnijmy też o Rowanie Aktinsonie który po prostu miał skecz wpleciony w otwarcie, a nawiązanie do innego stołu z ludzmi jest już tak obrazoburcze - stąd bajki i mity

nie przesadzajmy też z uduchawaniem olimpiady,
  • Odpowiedz
Wiecie co jest w was lewackie poczwarki najzabawniejsze?

@burnus92:

bo jesteście bandą nieudaczników - rozumiecie to? A teraz świńskim truchtem na klęczniki sorosowskie sie spowiadać z kolejnej porażki

@burnus92: wczoraj na czarną dałem jakiegoś chama z lewicy. Po prawej stronie niestety nie jest lepiej.
  • Odpowiedz
  • 0
@m4rcus no faktycznie raczenie sie memicznym 10 sekundowym najmanem to problem XD j--------e idz już chłopie bo już czuje po sobie że mi spada poziom IQ i kultury jak z Tobą wymieniam myśli. Zapomniałem że normalni sie tu nie udzielaja bo sam to robie bardzo rzadko raczej tu wejde raz na dwa tygodnie a debili jest masa w komentarzach.
  • Odpowiedz