Aktywne Wpisy
Za jedyne 4 kafle miesięcznie, 10k kaucji I prowizję dla biura możesz wykończyć mieszkanie panu landlordowi.
Ile kosztuje wystawienie ogłoszenia na otodom, bo ciężko mi uwierzyć, że to nie jest żart ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#wroclaw #nieruchomosci
Ile kosztuje wystawienie ogłoszenia na otodom, bo ciężko mi uwierzyć, że to nie jest żart ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#wroclaw #nieruchomosci
leeaxe +1
4 letnie dziecko w przedszkolo od roku zgłasza regularnie, że on i jego brat, 2,5 roku są bici przez ojca. Gdzie nauczyciel może to zgłosić? Sytuacja była zgłaszana do dyrekcji kilkukrotnie bez żadnej reakcji.
#dzieci #przemocdomowa #nauczycielen #przedszkole
#dzieci #przemocdomowa #nauczycielen #przedszkole
Zenbok i5 8 gen, 16GB RAM, SSD i bateria +/- 6H pracy za 265 zł. Wada to pęknięty i niedziałający dotyk, oprócz tego mój egzemplarz wizualnie (obudowa, klawiatura, porty itd) jak nowy. Skąd wzięli 10+ identycznie uszkodzonych laptopów tej klasy? Wolę nie pytać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#komputery #laptopy
https://allegro.pl/oferta/lenovo-thinkpad-x1-tablet-gen-3-i5-4x3-4ghz-8gb-256ssd-lte-3k-dotyk-16055113103
@L3gion; znaczy się, że kupiłeś z tej oferty jednego i przyszedł ci/ trafił ci się taki w dobrym stanie?