Wpis z mikrobloga

#paryz2024 ładnie naszą wieloboistkę odkleiło. Dosyć merytoryczne argumenty przeciw powrotowi Babiage i w odpowiedzi wycieczka do otoczenia komentującej xD Trochę słabo jak na studiującą dziennikarkę
antarhei - #paryz2024 ładnie naszą wieloboistkę odkleiło. Dosyć merytoryczne argument...

źródło: IMG_20240730_115648

Pobierz
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@BrakWolnegoLoginu: przecież właśnie argumenty są dobre i to co było na sztafecie mieszanej 4 x 400 w Rzymie woła o pomste do piekła. Femke Bol robiła kosmiczny finisz, a on miał w dupie i płakał nad polkami bo biegły tam na 5 miejscu xD
  • Odpowiedz
@BrakWolnegoLoginu: no jak się jest Januszem to się cieszy z takiego komentarza. Wystarczy obejrzeć komentarze z innych krajów i jak widac potrafią zachować niezależność. Komentator jest od komentowania od tego co się dzieje na zawodach, a nie ubolewanie że Polacy kończą sztafete na ostatnich miejscach xD
  • Odpowiedz
  • 4
@naganiaczherculesa: @BrakWolnegoLoginu wy potraficie czytać ze zrozumieniem xD? Nie potrafi odpowiedź na argumenty osoby która się nie zgadza z jej opinią tylko czepia się otoczenia komentującej.
Moje zdanie jest takie, że takie osoby jak Babiarz czy Szpakowski przywołują wspomnienia z dawnych lat, ale obecnie nie dowożą kompletnie i nawet się nie chca dowiadywać nowych rzeczy w sportach które komentują. Są młodzi i rzetelni i to na nich trzeba stawiać.
  • Odpowiedz
@aukolb: nie prawda, na zawodach miedzynarodowych nie istnieje cos takiego jak obiektywny komentarz, czasem ogladam transmisje po niemiecku i tam skupiaja sie praktycznie tylko na wystepach swoich zawodnikow

@antarhei ale ma racje I tak xD on sie nie podoba mojemu srodowisku - zwolnic go.
  • Odpowiedz
@BrakWolnegoLoginu: no ja nie mówie żeby się nie przejmować swoim narodem, bo tak się nie da. Ale kwestia gdzie nasi już nic nie ugrają, a dzieją się cuda na finale i tego nie komentować to dramat.
  • Odpowiedz
  • 0
@kozak321: ale ja w tym wpisie skupiam się na zawodniczce i być może przyszłej dziennikarce (sama w tym wpisie się tym chwali) , która nie potrafi ustosunkować się do kontrargumentow być może i swojej fanki, skoro rzecz dzieje się na jej małym profilu
  • Odpowiedz
wy potraficie czytać ze zrozumieniem xD?

@antarhei: ciężko trochę kontekst zrozumieć wypowiedzi obu pań, jak nie wiemy do czego są te komentarze. Rozumiem, że ta Sulek to ta wieloboistka, a ta julietta to jakaś randomowa julka?
  • Odpowiedz
przecież to są argumenty w stylu "nie podoba mi się, więc powinni go zwolnić"

@BrakWolnegoLoginu: No jak twoja praca polega na tym zeby twoj komentarz podobal sie widzom i byl merytoryczny, to jak nie robisz ani jednego ani drugiego to tak to powinno dzialac ze lecisz xD
  • Odpowiedz