Aktywne Wpisy

smutny_kojot +128
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

elena-mary +69
Czy tylko ja mam coraz częściej wrażenie, że jako ludzie dążymy do jakiejś cichej samozagłady?
Oglądam nagranie z pożaru w Szwajcarii. Na pierwszych ujęciach ogień jest już widoczny, realny, groźny — a mimo to wokół stoi tłum ludzi z telefonami w rękach. Śmiech, nagrywanie, skakanie, jakby to było widowisko albo atrakcja.
Chwilę później kolejna scena: pożar rozwinięty, panika, ludzie desperacko próbują wydostać się z lokalu. Strach, chaos, realne zagrożenie życia. A na zewnątrz… znowu
Oglądam nagranie z pożaru w Szwajcarii. Na pierwszych ujęciach ogień jest już widoczny, realny, groźny — a mimo to wokół stoi tłum ludzi z telefonami w rękach. Śmiech, nagrywanie, skakanie, jakby to było widowisko albo atrakcja.
Chwilę później kolejna scena: pożar rozwinięty, panika, ludzie desperacko próbują wydostać się z lokalu. Strach, chaos, realne zagrożenie życia. A na zewnątrz… znowu
źródło: Screenshot 2026-01-02 at 13.17.42
Pobierz

2 ostatnie tyg sierp mam urlop
mysle by od poczatku sierpnia poleciec na l4
duze chamstwo zrobie?
#programowanie #programista25k #pracbaza #zalesie #kiciochpyta #informatyka #korposwiat
#justjoinit #praca #pracawit #pracait #programowanie #ciekawostki #pytanie #programista15k
źródło: N9OZf9nUO4J10gcTH7m3PvNQcE2ptbpaknZFQbm7
Pobierz@elozapiekanka: Jak będziesz chory to czemu nie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tzn jestem zwolennikiem L4 ale wtedy siedzisz w okolicy domu