Aktywne Wpisy
stanley___ +38
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
siwy-y +353
Jak można nie szanować Polskiej Policji? A szczególnie tej najlepszej z Zielonej Góry? Pół roku czekałem na jakiś odezew w sprawie przywłaszczenia sobie moich 6 stów w Biedronce przez goscia, który był bardzo dobrze widoczny na nagraniu, które bezzwłocznie zabezpieczyło Jeronimo (dla nich szczere podziękowania za szybką i profesjonalną reakcje), tym bardziej, że frajer płacił kartą, a nie gotówką xD
I Cyk umorzenie, a teraz znowu można wlepiać mandaty, żeby obywatel czuł
I Cyk umorzenie, a teraz znowu można wlepiać mandaty, żeby obywatel czuł
Jestem chociaż w połowie gry?
#kronikimyrtany
#gothic
#gothickroniki
slabo cie cos wciagnelo, ja ten wynik zrobilem w miesiac, moze z lekkim hakiem, a nie jestem bezrobotny, a i tez nie gralem bedac w pracy xD sam nwm jak to wykrecilem wtedy juz
@katopa Wciągnęły mnie i to ostro. Gram mniej więcej po 2 godziny dziennie co jak na mnie i tak jest zajebiście dużo zważywszy na to, że w ostatnich latach nowe gry bardzo szybko mnie nudziły. A tutaj mam nabite 40 godzin i żadnej nudy nie czuję.
W trzecim resetują się zasoby do zebrania, więc warto odwiedzić kopalnię złota jeżeli jeszcze nie byłeś.
W trzecim rozdziale będziesz miał też możliwość awansu w gildii, więc jeżeli będziesz miał problem z fabułą główną, to bez problemu będziesz mógł wykonać zadania dla gildii, aby zyskać lepszy pancerz.
Przed tobą będzie też pewne duże wydarzenie (sam to rozpoznasz) i radzę
@sierramikebravo Mnie znudzenie na razie nie dopadło. Być może dlatego, że specjalnie dozowałem sobie czas grania i jak tylko czułem, że już mi się w danym dniu nie chce to zapisywałem i wyłączałem :P
@Davos87 No właśnie ja póki co nie wydobywałem
Tak jakby przez miesiąc kroniki stały się moim 2 domem, może życiem, miejscem, gdzie trafiałem, by się uspokoić.
Od tamtego czasu żadna gierka nie była czymś takim.
@Imperator_Wladek: po co cos takiego robic w grze, wtf
co. i serio jedyny pomysl na to jak miec wiecej zasobow do craftingu to robienie jakichs