Aktywne Wpisy
wazogrodowy +2
Cześć wykop. Jestem tu nowy. Ch iałbym się przywitać i mam nadzieję że zostanę tutaj przyjęty
Dobra zupa z tzw.wkładką mięsną na obiad?
Znam grochówkę i barszcz biały. Flaki kupuję gotowce, strogonow mi średnio podchodzi.
#kuchnia #gotowanie #kiciochpyta
Znam grochówkę i barszcz biały. Flaki kupuję gotowce, strogonow mi średnio podchodzi.
#kuchnia #gotowanie #kiciochpyta
Mam pewien problem i myślę, że będziecie mi w stanie pomóc.
Jestem po rozstaniu, po 3 latach ponownie zaczynam randkować.
Nie ukrywam, interesują mnie krótsze znajomości, fwb.
Piszę z kobietami, sporo odpisuje, udało mi się spotkać już z kilkoma. W sensie to nie kwestia wyglądu, jakieś pary mam.
Problem jest taki, że nie umiem tego przeobrazić w znajomość o podłożu seksualnym. Dziewczyny chcą dalej się spotykać, ale podkreślają, że chciałyby spróbować związku.
Nie wiem czy to kwestia selekcji (nie przesuwam w prawo jeśli mają zaznaczone, że związku szukają).
Może nieumiejętnie prowadzę te znajomości?
Jak rozmawiać, aby dobrze to rozgrywać? Lepiej szybko zapraszać na mieszkanie? Mówić w pierwszych wiadomościach, prosto z mostu czego się oczekuje?
Kierować się tym, co mają zaznaczone w polu czego szukają? Czy to taki pic na wodę?
@greenbong @pepe998 @Wykopowicz9876
Pozwolę sobie was zawołać, wygląda, że macie wiedzę na ten temat. Jak działacie, że tak dobrze wam idzie? Co powinienem zmienić w swoim działaniu?
#tinder #s--s #pytanie #podrywajzwykopem
Umawiasz się w pubie, idziesz, pijecie po piwku albo drinku i na spotkaniu od ciebie zależy jaka będzie chemia. Masz się patrzeć w oczy, żartować i szybciej niż później zainicjować dotyk. Nie z każdą wyjdzie, nigdy nie masz nawet cienia pewności że to co zrobisz będzie sukcesem. Im bardziej pewny siebie będziesz i bardziej bezpośredni, tym większa
@Kriszuo: Tak prosto z mostu zdecydowanie nie, bo to nawet największe szony wystraszy. Ja zawsze proponuje masaż i film u mnie, umawiam się gdzieś w pobliżu (zawsze umawiałem się w galerii niedaleko mojego pokoju w wojewodzkim), i najcześciej prosto do mnie szliśmy ( ͡° ͜ʖ ͡°) jak podczas pisania ma obiekcje że tak od razu do
Potem jeśli jest chemia to proponujesz pójście do siebie. Jeśli dziewczyna mówi ci "nie" to nie próbujesz nalegać tylko zachowujesz się
Ale tu patusów siedzi.
Ja np wolę gdy oboje udajemy, że nie wiemy jak to się skończy. Taka fajna gra. I daje też jakiś margines, jeśli gość okaże się gorszy niż się zapowiadało ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mistejk: nie liczyłem dokładnie ale ponad 20 na pewno, z czego z połowy blisko były segzy
teraz zmieniłem taktyke bo jestem u rodziców i nie mogę tak o zaprosic do siebie to proponuje masaż i piknik ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ogólnie to jesteś dosyć przystojny? Zdjęcia klaty masz?
@Kriszuo: nie patrzę na to i hurtowo pisze, oczywiście skutecznośc będzie trochę niższa dla tych co mają "stałego związku" i trochę wyższa dla "zabawy i czegoś przelotnego" i "nowych znajomości"
High tier normie czyli takie 6/10 bym powiedział może odrobinę wyżej, dobre zdjęcia
Ile udaje Ci się załapać polubień po pierwszym dniu albo tygodniu? Ja już mam napisane +99 w polubieniach, ale musiał chyba tydzień minąć żeby to wbić.
@Kriszuo: Wiesz tutaj ogranicza cię tylko kreatywność i wariancji dobrego zdjęcia będą tysiące, co do tła to na przykład jakiś fajny krajobraz, restauracja, hotel która wygląda ekskluzywnie bądź po prostu ładnie. Co do ustawienia to powinieneś wyglądać naturalnie nie jakbyś pozował ale dobrze jednocześnie :D Tak, to nie takie łatwe, przykład zdjęcia daje poniżej, wiadomo że gość pozował ale wygląda to naturalnie i dobrze jednocześnie + fajne tło.