Wpis z mikrobloga

Cześć.
Mam pewien problem i myślę, że będziecie mi w stanie pomóc.
Jestem po rozstaniu, po 3 latach ponownie zaczynam randkować.
Nie ukrywam, interesują mnie krótsze znajomości, fwb.
Piszę z kobietami, sporo odpisuje, udało mi się spotkać już z kilkoma. W sensie to nie kwestia wyglądu, jakieś pary mam.

Problem jest taki, że nie umiem tego przeobrazić w znajomość o podłożu seksualnym. Dziewczyny chcą dalej się spotykać, ale podkreślają, że chciałyby spróbować związku.
Nie wiem czy to kwestia selekcji (nie przesuwam w prawo jeśli mają zaznaczone, że związku szukają).
Może nieumiejętnie prowadzę te znajomości?

Jak rozmawiać, aby dobrze to rozgrywać? Lepiej szybko zapraszać na mieszkanie? Mówić w pierwszych wiadomościach, prosto z mostu czego się oczekuje?
Kierować się tym, co mają zaznaczone w polu czego szukają? Czy to taki pic na wodę?

@greenbong @pepe998 @Wykopowicz9876
Pozwolę sobie was zawołać, wygląda, że macie wiedzę na ten temat. Jak działacie, że tak dobrze wam idzie? Co powinienem zmienić w swoim działaniu?

#tinder #s--s #pytanie #podrywajzwykopem
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kriszuo: nie patrz na to co piszą. Świnie że ryj i do łóżka. Ale prawdopodobnie szukają beta providera. Wyszalaly się z murzynami i teraz szukają prawdziwego mężczyzny który będzie utrzymywał beżowego bąbelka . Im po godzinie dawały to, na co ty musisz zasłużyć.
  • Odpowiedz
@Kriszuo: Zasada jest taka, że nie rozmawiasz o zamiarach ani nie jesteś szczery.
Umawiasz się w pubie, idziesz, pijecie po piwku albo drinku i na spotkaniu od ciebie zależy jaka będzie chemia. Masz się patrzeć w oczy, żartować i szybciej niż później zainicjować dotyk. Nie z każdą wyjdzie, nigdy nie masz nawet cienia pewności że to co zrobisz będzie sukcesem. Im bardziej pewny siebie będziesz i bardziej bezpośredni, tym większa
  • Odpowiedz
Mówić w pierwszych wiadomościach, prosto z mostu czego się oczekuje?

@Kriszuo: Tak prosto z mostu zdecydowanie nie, bo to nawet największe szony wystraszy. Ja zawsze proponuje masaż i film u mnie, umawiam się gdzieś w pobliżu (zawsze umawiałem się w galerii niedaleko mojego pokoju w wojewodzkim), i najcześciej prosto do mnie szliśmy ( ͡° ͜ʖ ͡°) jak podczas pisania ma obiekcje że tak od razu do
  • Odpowiedz
@Kriszuo: Będąc na randce z dziewczyną powinieneś siedzieć obok niej a nie po drugiej stronie stołu. Pozwoli ci to zainicjować dotyk - najpierw łapiesz ją za dłoń, potem dotykasz jej włosów i jeżeli dziewczyna się temu nie sprzeciwia to ją całujesz. Zakładam że nie robisz żadnej z tych rzeczy.

Potem jeśli jest chemia to proponujesz pójście do siebie. Jeśli dziewczyna mówi ci "nie" to nie próbujesz nalegać tylko zachowujesz się
  • Odpowiedz
fwb.

Świnie że ryj i do łóżka.

mówisz, że kochasz ruchasz i zostawiasz

Potem jeśli jest chemia to proponujesz pójście do siebie.

Ale tu patusów siedzi.
  • Odpowiedz
@Kriszuo: nie ma uniwersalnej strategii.
Ja np wolę gdy oboje udajemy, że nie wiemy jak to się skończy. Taka fajna gra. I daje też jakiś margines, jeśli gość okaże się gorszy niż się zapowiadało ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@pepe998: Dzięki za rady. A powiedz mi, teraz na tinderze tam można zaznaczać czego się szuka, co nie? Zwracasz na to uwagę co typiarka ma zaznaczone, czy po prostu hurtowo piszesz do nich, nie patrząc na to? Z jakimi miałeś największe sukcesy?
Ogólnie to jesteś dosyć przystojny? Zdjęcia klaty masz?
  • Odpowiedz
  • 0
@greenbong: Dzięki. A długo pisałeś przed propozycją spotkania? 3-4 wiadomości i proponujesz żeby się spotkać? A jest sens od razu zapraszać do mieszkania?
  • Odpowiedz
Zwracasz na to uwagę co typiarka ma zaznaczone, czy po prostu hurtowo piszesz do nich, nie patrząc na to?

@Kriszuo: nie patrzę na to i hurtowo pisze, oczywiście skutecznośc będzie trochę niższa dla tych co mają "stałego związku" i trochę wyższa dla "zabawy i czegoś przelotnego" i "nowych znajomości"

Ogólnie to jesteś dosyć przystojny? Zdjęcia klaty masz?

High tier normie czyli takie 6/10 bym powiedział może odrobinę wyżej, dobre zdjęcia
  • Odpowiedz
@Kriszuo: zależy, piszesz chwilę i zapraszasz najpierw, później możesz spróbować delikatnie poruszyć tematy dookoła seksu i jak laska pochwyca to od razu do mieszkania, ale z mojego doświadczenia to nie działa, dużo lepiej najpierw na mieście
  • Odpowiedz
  • 0
@pepe998: A co rozumiesz jako dobre zdjęcia? Konkretne tło jakieś, albo ustawienie? Wyczytałem, że 'ulepszyłeś mocno zdjęcia', ciekawy jestem co się pod tym kryje, bo w sumie mógłbym nad zdjęciami popracować, bo usłyszałem ostatnio, że "jestem ładniejszy niż na zdjęciach". Dobre selfie może być?
Ile udaje Ci się załapać polubień po pierwszym dniu albo tygodniu? Ja już mam napisane +99 w polubieniach, ale musiał chyba tydzień minąć żeby to wbić.
  • Odpowiedz
A co rozumiesz jako dobre zdjęcia? Konkretne tło jakieś, albo ustawienie?

@Kriszuo: Wiesz tutaj ogranicza cię tylko kreatywność i wariancji dobrego zdjęcia będą tysiące, co do tła to na przykład jakiś fajny krajobraz, restauracja, hotel która wygląda ekskluzywnie bądź po prostu ładnie. Co do ustawienia to powinieneś wyglądać naturalnie nie jakbyś pozował ale dobrze jednocześnie :D Tak, to nie takie łatwe, przykład zdjęcia daje poniżej, wiadomo że gość pozował ale wygląda to naturalnie i dobrze jednocześnie + fajne tło.

Wyczytałem, że 'ulepszyłeś mocno zdjęcia', ciekawy jestem co się pod tym
pepe998 - >A co rozumiesz jako dobre zdjęcia? Konkretne tło jakieś, albo ustawienie?
...

źródło: 3ceaf5b087f8f1e4bf69c9efd5e0364e

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 1
@pepe998

W wojewodzkim daje 10-15 km a potem zmieniam do 2 km gdy swipuje (zaznaczam też opcje pokazuj osoby spoza przedziału przy 2 km) wtedy jeśli jakaś dziewczyna pokaże się że jest np. 5 km ode mnie to bardzo prawdopodobne że to match :) Taki tinder gold dla ubogich hehe.

Jeszcze mała rada, najlepszym boostem jest nowe konto (nowy numer telefonu i email oczywiście), na veritel.io na przykład tymczasowy numer kosztuje
  • Odpowiedz