Aktywne Wpisy
pogodny_mis65 +40
Własnie oglądam wywiad z Ellonem Muskiem gdzie mówi, że aby do czegoś dojść spał w fabryce Tesli i pracował po 20h dziennie, ale przecież wykopki są mądrzejsze od najbogatszego człowieka na świecie i twierdzą, że aby do czegoś dojść nie trzeba wcale ciężko pracować tylko troche pomyśleć xD Beka z Was odklejeńcy i tyle. #praca #pracbaza #biznes #pieniadze

źródło: Zrzut ekranu 2025-01-11 151655
Pobierz
Kowalxxxy +217
Nic więcej dla chuopa nie potrzeba

źródło: received_932456399017538
Pobierz
Sytuacja z Babierzem jest łudząco podobną do sprawy z Marciniakiem, gdzie miłośnicy wolności słowa chcieli odebrać mu możliwość prowadzenia finału LM, bo ten był na imprezie organizowanej przez Mentzena. Gdzie przecież Mentzen działa legalnie, jego partia nie jest nielegalna, a impreza i tak była apolityczna i dotyczyła innych tematów.
Oczywiście Marciniak się ugiął cancelom i podpisał lojalkę w której przeprosił za udział w takiej imprezie. Tutaj, za Babiarza, przeprosiny wysnuła czysta woda, czyli nowe TVP. I za co? Za to, że gość nazwał rzeczy po imieniu, gdzie sam autor piosenki przyznał, że może być to manifest komunistyczny.
Niestety z roku na rok, ci którzy wycierają sobie mordę wolnością słowa, chcą nam tą wolność odebrać i tak się dzieje. Żyjemy w cancel culture, gdzie można mieć tylko jedyne poglądy. Przyspieszyło to zdecydowanie podczas pandemii wirusa celebryty, gdzie tylko jeden punkt widzenia był prezentowany, a wszelacy lekarze, mający inne zdanie, byli po prostu cenzurowani i mieszani z błotem. Tak samo teraz odnośnie wojny, zmian klimatu, polityki klimatycznej UE. Nie możesz zadawać niewygodnych pytań, bo od razu masz łatkę ruskiej onucy.
To samo jest tutaj na wykopie, gdzie mikroblog jest opanowany przez szczujnie zwaną #neuropa i jej funkcjonariusze działają podobnie, dlatego dyskusja tutaj z kimkolwiek jest bez sensu, bo mówisz gościowi, że ta cala ceremonia to promocja dewiacji (tak, tranwestyci, drag queen idt to jest dewiacja, która nie powinna być promowana), a gość wyciąga ci komentarz w którym napisałem, że z moich doświadczeń życiowych wychodziło, że z ruskimi dogadywałem się bardziej niż Ukraińcami (bo taka prawda, ktoś inny może mieć na odwrót i to jest okej) i już przykleja mi oczywistą łatkę.
Ten nowy wspanialy świat jest pełen hipokryzji, która po prostu boli, czego przykładem jest udział Izreala w tych igrzyskach, ale oczywiście, tego też już powiedzieć nie możesz, bo narusza to zasady społeczności.
@wilhelm99: Szkoda tylko, że UEFA wymaga by nie uczestniczyć w tego rodzaju eventach.
@wilhelm99: Niezgodne z poglądami UEFA.
@TheKirghizLight: nie ma żadnej mafii #pdk
@PonuryKos123: Dostałeś konkret - UEFA skomentowało wystąpienie Marciniaka tym, że brzydzi się poglądami reprezentowanymi przez Memcena.
@wilhelm99: DOSŁOWNIE wskazałem jakie problemy ma UEFA z poglądami memcena. To nie ma znaczenia, o który dokładnie pogląd chodzi.