Wpis z mikrobloga

Dlaczego filmik tego wypierdka ma 35 lapek w gore i tylko 2 w dol? Wykopki wchodzimy i minusujemy to gowno. Ja nawet nie musze ogladac kogos zeby wiedziec, ze ma cos z glowa nie tak. Jak ktos trzyma z Rafalkiem i Farara to musi miec cos nie tak pod kopula innej opcji nie ma. Wchodzimy i minusujemy. Zobaczmy z ciekawosci ile antylateksow jest przeciwko temu blaznowi.
#kononowicz #patostreamy
JulianGangol - Dlaczego filmik tego wypierdka ma 35 lapek w gore i tylko 2 w dol? Wyk...
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@JulianGangol: Niech tam ma 35 lizodupów co go podkręcają i dalej się w bagno ładuje. Pewnie mu te gumiarskie pieski już prywatne wiadomości wysyłają, a potem będzie zdziwko jak ratując swoją dupę i na nich się rozpierdzieli ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@JulianGangol: Polecam każdemu przesłać do jutuby krakowskiej dono.......znaczy się, zawiadomienie ( ͡° ͜ʖ ͡°) odnośnie tego kanału, wiecie - szerzenie nienawiści, te sprawy. Ja już swoją powinność wypełniłem.
A w łapki w dół nie ma się co bawić bo zostanie to uznane przez algorytm jako interakcja z filmem, w przypadku tego i wszystkim jego podobnym niedorajd, jedyną interakcją jaką mieli powinno pozostać tylko to jak im
  • Odpowiedz
@JulianGangol: "Wszystkich całą Polskę znam, kto ma firmy w Polsce". Przypomina to trochę "Ja wiem kto jest (yhy yhy), kto prezesem (...) kto prezsem jest całych mecenasów w Warszawie. Ja skieruję ten, robie ksero! I skieruję do prezesa, teraz! (...) Skieruję! I będzie #!$%@? po Tobie mecenasku, bem, nibembenie zasrany ty."
  • Odpowiedz