Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@IksdeHeheh: no to podaj jakiś przykład z Francji, chętnie poczytam. Czy zdarzyło się, żeby jakaś organizacja (oprócz kościoła) molestowała dwieście tysięcy dzieci? Nawet jeżeli tak, to czy to jakoś umniejsza winie kościoła katolickiego?
  • Odpowiedz
  • 0
@IksdeHeheh: ja próbuje coś przykrywać? kto pierwszy wspomniał o lgbt w tym wątku? Twoje komentarze raczej wskazują, że jesteś wielkim fanem whataboutismu, więc teraz nie wiem o co Ci chodzi
  • Odpowiedz
  • 0
@IksdeHeheh: czytaj proszę ze zrozumieniem - LGBT to nie jest żadna organizacja. Nadal nie wiem czemu wspomniałeś od razu o lgbt i jaki to ma związek z molestowaniem dzieci przez kościół katolicki we Francji
  • Odpowiedz
  • 0
@IksdeHeheh: generalnie zawsze polecam ludziom zasadę, że jak nie rozumiesz jakiegoś wpisu czy ogólnie czyjejś wypowiedzi, to nie komentuj od razu, tylko zapytaj o co chodzi. Podobnie, jeżeli sprowadzasz dyskusje to obrażania drugiej strony, to świadczy to tylko o Tobie. ja mam do Ciebie dużo szacunku i chętnie Ci pomogę - zastanów się na spokojnie nad tym wpisem i przede wszystkim skup się na analogiach i kontekście - to znaczy
  • Odpowiedz