Wpis z mikrobloga

#paryz2024
Bawi jak się niektórzy zesrali o rzekomą Ostatnia Wieczerza i te śmieszne komentarze, że chlip chlip obraża chrześcijaństwa i brak szacunku, a przecież jak LGBT się szkaluje, to od razu płaczą i jest wielki problem xD
Tylko wiecie wykopki, LGBT jest notorycznie od wielu lat obrażane i szkalowane przez skrajnych prawych chrześcijan . W internecie, w życiu normalnym, w kościele, w tv, nawet pan prezydent potrafił publicznie to zrobic. Od wielu lat są dla niektórych Was podnóżkami, gorszym złem, złem koniecznym, chorymi psychicznymi i tak dalej. Ale jak już homoseksualiści, "odtworzyli" słynny obraz, który jest używany wszędzie na lewo i prawo w każdym aspekcie kultury, to już płacz. Też wtedy tak komentowaliscie? Oczywiście, że nie.
Nie, oni nie obrażali żadnych uczuć tym, bo nie spalili tam krzyża, nie rozwalili biblii, nie wyśmiewali Jezusa. Przecież jakby tam stanęło 12 sportowców w dresach, to byście nie pisneli slowkiem. Tylko stanęli w podobnych pozach, i to nawet więcej niż 12 osób. Pokazując, że wszystko powinno łączyć, a nie dzielić i wyśmiewać. Więc wsadźcie sobie w dupe te slowa, że oni chcą szacunku, a sami co robią. Najpierw ludzie, nauczcie się szanować LGBT za to, że kochają trochę inaczej niż Wy, nie krzywdząc przy kim nikogo, później oczekujące czegokolwiek w zamian, bo ile można być poniżanym tylko za to, że kochają tę samą płeć.
  • 82
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Hogataa26 Mogli zrobić parodię Mahometa i religii, która go wyznaje, przecież oni jeszcze bardziej gardzą lgbt i wszystkimi dewiacjami. Kurcze, jednak nie? Czemu nie? Bo skonczyliby z odciętymi łbami i to jeszcze na wizji i nawet Ty boisz się powiedzieć, że muzułmanie szkalują i obrażają lgbt, bo z tyłu głowy też boisz się ich wyznawców, ale Chrześcijanom nie boisz się tego zarzucić i taka to właśnie niebezpieczna i agresywna jest ta
  • Odpowiedz
@Hogataa26: Że chrześcijanie się śmieją z LGBT? CO ty bierzesz? My płaczemy nad tymi półgłówkami i zamykamy naszym dzieciom oczy. To jest następny przejawy Złego we współczesnym świecie. Taki sam jak zepsucie kleru, fundamentalny islam, new age. Zrozum w końcu że ludziom NIE PRZESZKADZAJĄ geje i lesbijka, a fakt, że ktoś stara się siłą zmusić nas do znormalizowania tej całej abberacji seksualno - ideowej. Tyle.
  • Odpowiedz
@Hogataa26: na prawdę mam to gdzieś bo to było po prostu niesmaczne jednak symbolika jest oczywista, parodiowanie ostatniej wieczerzy + występy ludzi specjalnie o obu cechach płciowych (specjalnie wykorzystana taka stylistyka a nie po prostu transy które są jasno po jednej stronie już stylistycznie) --> czytaj Bafomet ma np. podwójne cechy płciowe tu chodzi o symbolikę dualizmu dobra i zła
  • Odpowiedz
że kochają trochę inaczej niż Wy, nie krzywdząc przy kim nikogo,

@Hogataa26: Dla mnie i każdego normalnego rodzica dziecko-homo to porażka życiowa i dramat, a reklamując swoje zaburzenia zwiększacie zasięgi choroby- robicie WIELKĄ krzywdę otoczeniu w przeciwieństwie do 99% ludzi którzy nie robią nic złego lgbt.
  • Odpowiedz
Zrozum w końcu że ludziom NIE PRZESZKADZAJĄ geje i lesbijka, a fakt, że ktoś stara się siłą zmusić nas do znormalizowania tej całej abberacji seksualno - ideowej. Tyle.

@saib75: Mhm, nie przeszkadzają, tylko jakoś tak nadal sekta katolicka promuje "terapie konwersyjne".
  • Odpowiedz
Najpierw ludzie, nauczcie się szanować LGBT za to, że kochają trochę inaczej niż Wy

@Hogataa26: Jak mi k---a przestaną wyskakiwać co chwilę nawet z lodówki, to może zacznę ich szanować. Jaki ogół społeczeństwa oni stanowią? 2-3%? To z jakiej paki całe to gównootwarcie kręci się wokół nich?
  • Odpowiedz
Hahahahahahah te argumenty ze katolików obrażają i niech muzułmanów obrażą XD to świadczy o tym że katolicy to niezłe gamonie i można nimi pomiatać bo nic nie zrobią i tak - jak wasz potężny bóg którego pokonały 3 gwoździe xd muzułmanie chociaż mają jakiś honor i nie dają sobą pomiatać hahaha
  • Odpowiedz