@Hogataa26 Mogli zrobić parodię Mahometa i religii, która go wyznaje, przecież oni jeszcze bardziej gardzą lgbt i wszystkimi dewiacjami. Kurcze, jednak nie? Czemu nie? Bo skonczyliby z odciętymi łbami i to jeszcze na wizji i nawet Ty boisz się powiedzieć, że muzułmanie szkalują i obrażają lgbt, bo z tyłu głowy też boisz się ich wyznawców, ale Chrześcijanom nie boisz się tego zarzucić i taka to właśnie niebezpieczna i agresywna jest ta
@Hogataa26 ja tam nie wiem o co chodzi, bo mam parę dni przerwy od świata, ale dodam tylko, że prześladowania chrześcijan istnieją odkąd istnieją chrześcijanie ( ͡°͜ʖ͡°)
@Hogataa26: na prawdę mam to gdzieś bo to było po prostu niesmaczne jednak symbolika jest oczywista, parodiowanie ostatniej wieczerzy + występy ludzi specjalnie o obu cechach płciowych (specjalnie wykorzystana taka stylistyka a nie po prostu transy które są jasno po jednej stronie już stylistycznie) --> czytaj Bafomet ma np. podwójne cechy płciowe tu chodzi o symbolikę dualizmu dobra i zła
że kochają trochę inaczej niż Wy, nie krzywdząc przy kim nikogo,
@Hogataa26: Dla mnie i każdego normalnego rodzica dziecko-homo to porażka życiowa i dramat, a reklamując swoje zaburzenia zwiększacie zasięgi choroby- robicie WIELKĄ krzywdę otoczeniu w przeciwieństwie do 99% ludzi którzy nie robią nic złego lgbt.
Hahahahahahah te argumenty ze katolików obrażają i niech muzułmanów obrażą XD to świadczy o tym że katolicy to niezłe gamonie i można nimi pomiatać bo nic nie zrobią i tak - jak wasz potężny bóg którego pokonały 3 gwoździe xd muzułmanie chociaż mają jakiś honor i nie dają sobą pomiatać hahaha
@Hogataa26: kto ich szkaluje? Gdzie? Podrzucisz jakiś przykład?
@Hogataa26: Wszyscy po prawej są skrajni a lewica nigdy- zakopać ten wysryw skrajnej lewicy 10 metrów pod mułem.
@Hogataa26: Dla mnie i każdego normalnego rodzica dziecko-homo to porażka życiowa i dramat, a reklamując swoje zaburzenia zwiększacie zasięgi choroby- robicie WIELKĄ krzywdę otoczeniu w przeciwieństwie do 99% ludzi którzy nie robią nic złego lgbt.
źródło: hipokryzja
Pobierz@CzeCzes: Tak.
@CzeCzes: wlasnie to jest problem XD ze jak się gdzieś pojawia to przychodzą ludzie małej inteligencji i krzyczą "PROPAGANDAAAA"
źródło: temp_file652044460450170036
Pobierz