Aktywne Wpisy
saji +212
Nie mogę w tym kraju jeździć samochodem. Praktycznie wszyscy ignorują przepisy. Zaczyna się pewnie niewinnie: "50km/h"? Prosta droga, przecież można pocisnąć 70." I dzięki takiej furtce zaczyna się dalsze olewanie. Gdyby to była kwestia gapiostwa to jeszcze pół biedy, ale nie- to mentalność. Nawet jak kierowca kogoś zabije (no chyba, że jest bogaty i trafi na rodzinę z małym dzieckiem) to w komentarz pod artykułem zaczyna się obrona.
W ten weekend dalszy
W ten weekend dalszy
bylem_zielonko +381
Jak to było? "Nareszcie koniec 'upałów'"?
Deszcz 24h na dobę, 10 stopni i porywy wiatru do 80km/h XD
Mordo przecież wystarczy ubrać płaszcz przeciwdeszczowy mordo żeby wyjść na spacer (i kurtkę zimową i kalosze po kolana, żeby się nie utopić w błocie, ale to nie problem jak na głowę spadnie ci gałąź)
Deszcz 24h na dobę, 10 stopni i porywy wiatru do 80km/h XD
Mordo przecież wystarczy ubrać płaszcz przeciwdeszczowy mordo żeby wyjść na spacer (i kurtkę zimową i kalosze po kolana, żeby się nie utopić w błocie, ale to nie problem jak na głowę spadnie ci gałąź)
Bawi jak się niektórzy zesrali o rzekomą Ostatnia Wieczerza i te śmieszne komentarze, że chlip chlip obraża chrześcijaństwa i brak szacunku, a przecież jak LGBT się szkaluje, to od razu płaczą i jest wielki problem xD
Tylko wiecie wykopki, LGBT jest notorycznie od wielu lat obrażane i szkalowane przez skrajnych prawych chrześcijan . W internecie, w życiu normalnym, w kościele, w tv, nawet pan prezydent potrafił publicznie to zrobic. Od wielu lat są dla niektórych Was podnóżkami, gorszym złem, złem koniecznym, chorymi psychicznymi i tak dalej. Ale jak już homoseksualiści, "odtworzyli" słynny obraz, który jest używany wszędzie na lewo i prawo w każdym aspekcie kultury, to już płacz. Też wtedy tak komentowaliscie? Oczywiście, że nie.
Nie, oni nie obrażali żadnych uczuć tym, bo nie spalili tam krzyża, nie rozwalili biblii, nie wyśmiewali Jezusa. Przecież jakby tam stanęło 12 sportowców w dresach, to byście nie pisneli slowkiem. Tylko stanęli w podobnych pozach, i to nawet więcej niż 12 osób. Pokazując, że wszystko powinno łączyć, a nie dzielić i wyśmiewać. Więc wsadźcie sobie w dupe te slowa, że oni chcą szacunku, a sami co robią. Najpierw ludzie, nauczcie się szanować LGBT za to, że kochają trochę inaczej niż Wy, nie krzywdząc przy kim nikogo, później oczekujące czegokolwiek w zamian, bo ile można być poniżanym tylko za to, że kochają tę samą płeć.
Komentarz usunięty przez moderatora
DLACZEGO NIE MA KARŁÓW? JA CHCE KARŁY!
KAŻDY POŻĄDNY CYRK MA KARŁY OBOK BABY Z BRODĄ! ... a nie czekaj to miała być olimpiada... hmm, no nic,,,
Kiedyś olimpiada była o sportowcach a nie o chrześcijanach i lgbt... a o karłach wszystkie dziady zapominają mimo że z olimpiady zrobili cyrk...
@Hogataa26: nie gadaj głupot bo już naprawdę nie można tego słuchać. Po pierwsze większość normalnych katolików nic nie obraża i nie ma do LGBT, tolerują ich niech sobie łażą i robią co chcą byle tego po prostu nie robili ostentacyjnie. A druga sprawa to nikt się nie "zesrał" tylko normalnie ludzie reagują jest akcja jest reakcja. Zesrałeś to się ty co
@Hogataa26: Nie w ogóle, ta scena nie miała atakować chrześcijaństwa, a odtwarzanie komunistycznego manifestu Lennona było totalnie zbiegiem okoliczności xD
Gdzie problem? ( ͡º ͜ʖ͡º)