Aktywne Wpisy
Operator_imadla +52
Ostatnio na Reddit był wpis jak koleś wziął 50k USD kredytu żeby grać na giełdzie i w krótkim czasie obrócił to w 2 mln USD. Myślicie że to dobry pomysł wziąć kredo na grę? Szybko by się zwróciło #gielda

#6poziomraka, cala historia.
Elo,
Wczoraj minął dokładnie rok odkąd dowiedziałem się, że mam guza mózgu (skąpodrzewiak G3). Ścieżka do tej pory:
- operacja w styczniu na świadomce (doświadczenie nie z tego Świata)
- terapia skojarzona radio/chemio w marcu/kwietniu, 30
Elo,
Wczoraj minął dokładnie rok odkąd dowiedziałem się, że mam guza mózgu (skąpodrzewiak G3). Ścieżka do tej pory:
- operacja w styczniu na świadomce (doświadczenie nie z tego Świata)
- terapia skojarzona radio/chemio w marcu/kwietniu, 30
źródło: PXL_20250719_191318803.MP
Pobierz

Komentarz usunięty przez moderatora
DLACZEGO NIE MA KARŁÓW? JA CHCE KARŁY!
KAŻDY POŻĄDNY CYRK MA KARŁY OBOK BABY Z BRODĄ! ... a nie czekaj to miała być olimpiada... hmm, no nic,,,
Kiedyś olimpiada była o sportowcach a nie o chrześcijanach i lgbt... a o karłach wszystkie dziady zapominają mimo że z olimpiady zrobili cyrk...
@Hogataa26: nie gadaj głupot bo już naprawdę nie można tego słuchać. Po pierwsze większość normalnych katolików nic nie obraża i nie ma do LGBT, tolerują ich niech sobie łażą i robią co chcą byle tego po prostu nie robili ostentacyjnie. A druga sprawa to nikt się nie "zesrał" tylko normalnie ludzie reagują jest akcja jest reakcja. Zesrałeś to się ty co
@Hogataa26: Nie w ogóle, ta scena nie miała atakować chrześcijaństwa, a odtwarzanie komunistycznego manifestu Lennona było totalnie zbiegiem okoliczności xD
Gdzie problem? ( ͡º ͜ʖ͡º)