Wpis z mikrobloga

@Lukardio: Przyznam, że jestem zaskoczony tym, że o ile pierwszego dnia śmiali się z Kamali, o tyle jak zobaczyli ile zebrała na kampanię w 24h, to przestali się śmiać, a zaczęło się "wycofanie Bidena to zamach na demokrację, i jest bezprawne" xD

Może jednak nie jest bez szans - o ile dobrze się przygotuje do debaty z senile-orange-man'em ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@WaveCreator: wystarczy że będzie punktować kłamstwa Trumpa i nie wdawać się z nim w pyskówki tylko z politowaniem kiwać głową, powinna wyciągnąć pakiety jak nie płaci, pracownikom, ruchal dziwki, gadam sprzeczne rzeczy w przeciągu kilku dni, i na spokojnie go punktować
  • Odpowiedz
@Towarzysz_Pawulon: nie, uważam ją za oszołomie i nie akceptuję jej poglądów, miałem głosować przeciwko Trumpowi i na Bidena bym głos oddał ale na nią nie oddam, może wybiorę jakąś inną opcję żeby zaliczyć swoje pierwsze wybory w USA, kiedyś libertarianie mieli normalnych kandydatów i fajny program ale ostnimi laty i u nich się coś poodklejało niestety. Tak jak cieszyłem się Clinton przegrała z Trumpem tak teraz będę cieszył jak Trump
  • Odpowiedz
@lajsta77: Ej, ale jak chcesz żeby Trump przegrał, to jaki sens ma głosowanie na kogoś trzeciego, bo nie kumam? Czy po prostu w Twoim stanie to nie ma zadnego znaczenia na kogo zaglosujesz?
  • Odpowiedz
@mnemonk: nie mam zamiaru glosowac na mniesze zło, zobacze jacy beda kandydaci i jak bedzie jakis normalny to na niego zaglosuje, na razie Ani Trump ani Harris nie wchodzą w grę
  • Odpowiedz